Duivenpoep

Professionele verwijdering van duivenpoep op balkon

Michel
Auteur
06/09/22

Een nieuwe woning met cadeautje,

We werden gebeld door een meneer met de vraag of wij zijn balkon konden reinigen op korte termijn. De man had een appartement gekocht en kwam na het inrichten erachter dat bij de koop een klein cadeautje zat. Namelijk een duivenpaartje die een nestje hadden gemaakt in de hoek van zijn balkon. helaas voor deze meneer waren de duiven bezig met broeden, waardoor het niet was toegestaan om het nestje te verwijderen. Inmiddels waren de duiven weer uitgevlogen, maar u raad het al, alles onder hadden gescheten. De muur, de meubels en de vloer zat onder de duivenpoep.

Nadat wij het verhaal hadden aangehoord, hebben wij onze tijd genomen om alles aan de man uit te leggen, hoe wij werken, waarom het verstandig is om er zelf niet aan te beginnen en waar onze factuurprijs uit bestaat. Bijvoorbeeld dat onze filters in onze stofzuigers, voldoen aan de hoogste eisen. Dat als wij bezig zijn met het stofzuigen van de opgedroogde duivenpoep, er 0% kans is dat wij enzymenen en bacteriën verspreiden. Vooral op een flatgebouw is de kans groot dat wat er weggeblazen wordt, bij buren naar binnen waait en zo het risico voor andere vergroot. Ook dat wij niet met een hogedruk werken, daar het risico net zo groot is als met een stofzuiger met de verkeerde filter.

De man bedankte ons voor de informatie en zou ons binnen 2 dagen laten weten wat hij wilde.

2 dagen later belde de man ons weer op en legde uit dat hij graag ons wilde inhuren om de klus te doen de man legde ons eerlijk uit dat hij 4 verschillende bedrijven had benaderd met dezelfde vraag. Het verbaasde hem enorm hoe verschillend de bedragen waren en hoe makkelijk de andere bedrijven, hem uitlegde dat ze binnen 2 uur wel klaar waren, het met een hogedruk spuit zouden schoonmaken en eigenlijk geen gebruik maakte van enig soort apparatuur met filters van de hoogste klasse.

Uit de informatie die de man zelf al op internet had gevonden, was het gezondheidsrisico enorm als je duivenpoep niet correct verwijderd en de enzymenen en bacteriën die in duivenpoep zit, weer de lucht inblaast.

De man wilde al met al voorkomen dat er beunhazen ( helaas zijn die er in dit vakgebied veel) aan het werk gingen, waarbij het risico van verspreiding enorm groot was. De man  wilde dat het door professionals werd uitgevoerd en dat hij zelf wel inzag dat het dan iets meer zou kosten.

De afspraak was snel gemaakt. En de man kon avonds heerlijk op zijn schone gereinigde, gedesinfecteerde balkon voor het eerst een bakje koffie drinken.

=========================================================

Beste mensen,

Er zijn in ons vak gebied veel beunhazen die het zelfde werk aanbieden wat wij uitvoeren. Helaas komende klanten er vaak achter dat deze manier veel geld scheelt, maar het gewoon niet goed gebeurd. Zowel bij duivenpoep als bij "Biohazard" als bij ernstig vervuilde woningen zijn buiten de viezigheid ook altijd bacteriën, virussen en enzymen aanwezig. Deze moeten goed en op de juiste manier aangepakt worden.  Laat u niet verleiden door een reinigingsbedrijf die voor €200-€300 euro de klus komen klaren. Vaak en dan bedoelen we ook vaak, komt u bedrogen uit en moet u alsnog een bedrijf inschakelen om het probleem op te lossen.

De Dreo Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze e-mail lijst en blijf op de hoogte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Het is vrijblijvend en je kan je ten alle tijden uitschrijven.
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl