Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Reiniging op plaats delict.

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Reiniging in woning

Schoonmaak op plaats delict

Schoonmaken op een plaats delict is een taak die uiterste nauwkeurigheid vereist. Bij DREO streven we ernaar om de ruimte niet alleen visueel aantrekkelijk te maken, maar ook hygiënisch en veilig. Het klinkt misschien overdreven, maar zelfs een enkele bloedspetter of ziekteverwekkend deeltje in de lucht kan ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengen, zoals HIV, tuberculose, hepatitis C, herpes en E. coli.

Onze aanpak op een plaats delict is altijd systematisch. Hiermee garanderen we een efficiënte reiniging, desinfectie en restauratie van de ruimte naar haar oorspronkelijke staat.

De schoonmaakspecialisten van DREO zijn ervaren en opgeleid in het verwijderen van gevaarlijke biologische verontreinigingen, waaronder onaangename geuren als gevolg van lichaamsvloeistoffen. Ons doel is altijd om de schade te minimaliseren en de ruimte te herstellen tot een veilige, bewoonbare toestand.

Als u zich in een situatie bevindt waar u behoefte heeft aan deze dienst, aarzel dan niet om ons te contacteren. We staan klaar om u te helpen en zorgen ervoor dat de situatie met zorg en professionaliteit wordt aangepakt.

24/7 schoonmaak op plaats delict | 085 401 16 78 | Actief door heel Nederland

Professionele schoonmaak op plaats delict

De ervaren schoonmaakexperts van DREO zijn uitstekend opgeleid om uitgebreide schoonmaakdiensten op elke plaats delict te leveren, tot volle tevredenheid van onze klanten.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring, evenals onze geavanceerde apparatuur, kunnen we veilig omgaan met biologisch afval, zoals bloed, weefsel en menselijke lichaamsvloeistoffen. Dit type afval dient uitsluitend te worden gereinigd door getrainde professionals - en dat is precies wat wij zijn.

We nemen geen risico's als het op veiligheid aankomt. Elke reiniging op een plaats delict wordt met dezelfde nauwgezetheid benaderd. Onze plaatsdelict-schoonmakers zijn volledig uitgerust met beschermende kleding, ademhalingsapparatuur en gezichtsbescherming, allemaal voor eenmalig gebruik en vervolgens veilig afgevoerd als medisch afval.

We gebruiken uitsluitend professionele schoonmaak- en reinigingsproducten, en al onze gereedschappen en benodigde materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om ruimtes efficiënt te herstellen naar hun oorspronkelijke, pre-traumatische staat.

Dus, als u op zoek bent naar deskundige schoonmaakdiensten op plaats delict, wacht dan niet langer en neem contact op met DREO. We zijn er om u te helpen bij het herstellen van veiligheid en normaliteit na een traumatische gebeurtenis.

Waarom schoonmaak plaats delict aan professionals overgelaten moet worden

De reiniging van een plaats delict is een uiterst nauwgezette taak die best wordt overgelaten aan professionals die specifiek voor deze taak zijn opgeleid. Wanneer deze taak niet correct wordt uitgevoerd, bestaat de kans dat de ruimte slechts oppervlakkig wordt gereinigd, dat de reiniging onverantwoordelijk wordt uitgevoerd, en dat biologisch afval niet correct wordt verwerkt. Dit kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico's voor u en eventuele toekomstige bezoekers of bewoners.

Stel u voor dat u eigenaar bent van een hotel, bioscoop, restaurant, kerk of andere openbare ruimte waar een traumatische gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Het laatste dat u wilt, is het schoonmaakproces overlaten aan uw teamleden. De schoonmaak van een plaats delict kan namelijk ernstige mentale en fysieke schade veroorzaken.

Het is cruciaal om te begrijpen dat een persoon die niet professioneel getraind is voor deze taak, ernstig risico loopt op ziektes of verwondingen. Door te kiezen voor professionals zoals DREO, verzekert u de veiligheid en gezondheid van iedereen, terwijl de ruimte grondig en zorgvuldig wordt gereinigd. Twijfel dus niet en laat de zorg voor de schoonmaak van een plaats delict over aan de experts.

Laat u helpen door getrainde schoonmaakspecialisten

Als professionele schoonmaakspecialisten van DREO, zijn we ons volledig bewust van hoe ingrijpend en traumatiserend een plaats delict kan zijn voor u en alle betrokkenen. We zijn er om de last van de specialistische reiniging in deze moeilijke periode van u over te nemen, zodat u zich kunt concentreren op wat voor u het belangrijkst is.

We benaderen elke taak met uiterste precisie en efficiëntie. We zijn niet slechts een schoonmaakbedrijf dat binnenkomt en alles wegwerkt. Onze missie bij DREO is altijd om de ruimte zo schoon mogelijk achter te laten met minimale schade. Indien nodig zullen we persoonlijke eigendommen en getroffen oppervlakken volgens de medische afvalwetgeving demonteren en verwijderen, een proces waarvoor we volledig gelicentieerd zijn.

Weet dat onze specialisten 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar zijn. We bieden onze diensten aan voor nabestaanden en families, Slachtofferhulp Nederland, GGZ Nederland, woningbouwverenigingen, zorgcentra en andere hulpverlenende instanties.

We staan klaar om u bij te staan, dus aarzel niet langer. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, of stuur een directe e-mail of bel ons op info@dreo.nl of 085 401 16 78. We staan klaar om u te helpen, op welk moment dan ook.

“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl