Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Ontruiming van een zorgkamer nodig?

Vraag nu gratis een offerte aan, wij helpen je graag verder.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bezemschone oplevering

Zorgkamer laten ontruimen

Het ontruimen van een zorgkamer kan een zwaar emotionele taak zijn, vooral wanneer het nodig is na het verlies van een geliefde. Je hebt dan al meer dan genoeg aan je hoofd. Door het uit te besteden aan een professionele ontruimer, kun je er zeker van zijn dat de taak met respect wordt uitgevoerd. Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele ontruimer?

Start gratis offerte aanvraag

Vraag gratis een offerte aan en ontvang binnen korte tijd een reactie van ons. Lees op onze pagina alles over de ontruiming van een zorgkamer, inclusief kosten en werkwijze. Snel en efficiënt.

Wat is er bijzonder aan het ontruimen van een zorgkamer?

De ontruiming van een kamer in een verpleeghuis, verzorgingshuis, aanleunwoning of hospice vereist vaak snelle actie. Instellingen ontvangen vaak slechts een vergoeding voor lege kamers maximaal 13 dagen na het overlijden en hebben vaak een wachtlijst voor nieuwe bewoners.

Een termijn van 7 dagen wordt beschouwd als redelijk voor de ontruiming, maar soms vereist de instelling een kortere termijn. Het verlies van een dierbare brengt al voldoende stress met zich mee, laat het ontruimen van de zorgkamer daarom over aan professionele ontruimers. Dit zorgt voor rust en zij zorgen voor een discreet en respectvolle ontruiming in nauw overleg met de nabestaanden.

Hulp nodig bij het ontruimen van een zorgkamer?

Vraag nu een gratis offerte aan & kies voor complete, professionele ontzorging.

Gratis offerte ontvangen!

Welke kosten beïnvloeden de prijs voor het ontruimen van een zorgkamer?

Factoren die bijdragen aan de kosten van een ontruiming kunnen beïnvloed worden om geld te besparen. Leer hoe u op de ontruiming kunt besparen door deze factoren in acht te nemen.

  • De grootte van de zorgkamer beïnvloedt de kosten van de ontruiming - hoe groter de kamer, hoe hoger de kosten.
  • De hoeveelheid inboedel heeft invloed op de duur van de ontruiming - hoe meer spullen, hoe langer het duurt. Om op deze factor te besparen, kun je overwegen om sommige lichtere items zelf uit de zorgkamer te verwijderen.
  • Besparen op vervoerskosten: kies voor een lokale ontruimer. Veel woningontruimingsbedrijven brengen voorrijkosten in rekening. Zoek daarom een ontruimer bij jou in de buurt om op deze kosten te besparen.
  • Extra werkzaamheden. Er kunnen aanvullende taken zijn, zoals het verwijderen van de vloer of reparaties aan kleine gaten. Deze klussen kunnen tijd en moeite kosten, maar je kunt er ook voor kiezen om dit aan een ontruimingsbedrijf uit te besteden. Hierdoor kun je je focussen op de meer urgente taken in deze tijd en hoef je je niet druk te maken over de oplevering van de zorgkamer.

De werkwijze van een zorgkamer ontruimen

Een soepele en efficiënte woningontruiming dankzij heldere afspraken

  • Stap 1: Inventarisatie. Voordat de woningontruiming begint, bespreken we samen wat er met uw inboedel gebeuren moet. Of het nu opslaan, vervoeren naar een bepaalde locatie, afvoeren of opkopen door ons bedrijf is, we registreren al uw wensen zodat de ontruiming soepel verloopt. Ook is het mogelijk om de inboedel naar een kringloopwinkel te brengen, waardoor de spullen een tweede leven krijgen.
  • Stap 2: Ontruiming. Onze ontruiming van uw woning of zorgkamer verloopt meestal in één dag, en we overleggen met de instelling over het beste tijdstip om bewoners en medewerkers niet te storen.
  • Stap 3: Herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. Als er nog extra werkzaamheden nodig zijn, zoals het verwijderen van vloeren of het dichten van gaten, dan zorgen wij hiervoor. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, aangezien we ook het bezemschoon opleveren van de zorgkamer voor u uitvoeren.
  • Stap 4: Oplevering. Ons bedrijf voert de eindinspectie uit samen met de instelling en zorgt voor de sleuteloverdracht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de oplevering van de woning. Handig wanneer u geen tijd heeft of ver moet reizen voor de locatie.

Persoonlijke & professionele hulp bij het uitruimen van een zorgkamer

Vraag nu een gratis offerte aan wij zijn graag ook voor u de hulp waar u op kan vertrouwen.

Gratis offerte ontvangen!

Waarom kies je voor professionele ontruiming van een zorgkamer?

Na het overlijden van een dierbare komt er vaak veel op je af en heb je veel te regelen. Soms heb je maar weinig tijd om de ontruiming van een zorgkamer te regelen. Door een ervaren ontruimingsbedrijf in te schakelen, zorg je ervoor dat de ontruiming op een zorgvuldige en respectvolle manier wordt uitgevoerd, zonder dat je er zelf veel tijd en energie in hoeft te stoppen.

Vraag onze vrijblijvende offerte aan voor het ontruimen van een zorgkamer.

Een ontruiming van een zorgkamer kan een uitdagend en emotioneel moment zijn, vooral in een periode waarin je meer aan je hoofd hebt. Maak het jezelf gemakkelijk door het ontruimen aan ons over te laten. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Start gratis offerteaanvraag!

Het aanvragen van een offerte is gratis en zonder verplichtingen. Na het versturen van de aanvraag ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons.

Bel direct: 085 401 16 78
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 14 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl