Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Wie wij zijn

Maak kennis met team Dreo

“Eén telefoontje was voldoende. De mannen kwamen diezelfde zaterdag nog uit Rotterdam gereden en hebben tot in de nacht doorgewerkt om al het poeder te verwijderen. Wat een flexibele houding! Ik was bang dat ik de hoofdprijs zou betalen, maar de factuur was echt schappelijk. Top bedrijf!”

Michel en David van team Dreo

“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”

Onze werkhouding

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij hebben ervaring in de extreemste trauma situaties zowel in de huiselijke, als in de industriële omgeving kunnen wij oprecht zeggen dat niks ons te gek is.

Onze ervaring komt hier in de praktijk zeer goed van pas. We weten wat we kunnen verwachten, wat we kunnen en vooral welk specifieke schoonmaak er nodig is per situaties.

Elke situatie en klus is anders, maar iedereen krijgt onze 100% persoonlijke aandacht en wij zullen elke klus naar volledige tevredenheid van de klant afronden.

Onze missie is een betrouwbare partner te zijn voor u. Wij willen een gezonde, veilige en frisse woon- en werkomgeving creëren bij extreme situaties.

Iedereen kan schoonmaken, maar het schoonmaken van extreme situaties heeft de juiste kennis, middelen, apparatuur en technieken nodig. Onze specialisten zijn hierin allemaal gespecialiseerd en voldoen aan de gestelde eisen en verwachtingen. Tevens zijn wij gecertificeerd om met het “Biohazardafval te werken en op de juiste wijze af te voeren”.

Team DREO aanwezig bij ontsmettingsklus

Michel van DREO

Na 21 jaar voor de Nederlandse overheid te hebben gewerkt ben ik per toeval in dit werk gerold. Ik had al vele extreme situaties meegemaakt en het ging mij altijd aan mijn hart, dat de nabestaande achtergelaten werden met een niet alledaagse situaties, in plaats van de ruimte om te kunnen verwerken.

Stelt u zich eens voor … Het opruimen en schoonmaken van een locatie waar net een familielid of bekende is overleden door suïcide of moord, het schoonmaken van een woning waar een persoon al enkele weken dood in heeft gelegen, het leeghalen van een pand wat verhuurd werd waar vervolgens een hennepkwekerij in werd aangetroffen, het opruimen van een drugswoning of van iemand die lijdt aan verzamelwoede (“Hoarders”) …

Dit doe je niet zomaar even. Sterker nog; dit moet je niet willen doen. Uit ervaring kan ik zeggen dat het echt confronterend en traumatisch is, en precies dit wil ik nabestaanden uit handen nemen, hen ontlasten en ondersteunen in hun trauma.

David van DREO

Na de afgelopen 20 jaar als internationaal storing/ service monteur bezig te zijn geweest. Ben ik op mijn pad de mogelijkheid tegen gekomen om met mijn compagnon een nieuwe weg in te slaan. Aangezien ik in de afgelopen jaren in de vrienden en kennissenkring regelmatig heb mogen fungeren als neutrale sparringpartner, was voor mij de keuze duidelijk.

Het werken met mensen moest voor mij ook een sociaal aspect krijgen. Ik hoop door het bundelen van onze krachten dat we ervoor kunnen zorgen dat we onze klanten kunnen ontlasten en ondersteunen in hun trauma en extreme situatie.

Wij geven nabestaanden letterlijk de ruimte om de extreme situatie te verwerken, de emotie kunnen wij niet behandelen, maar de ruimte zo op te leveren alsof het nooit gebeurd is, nemen wij u graag uit handen. Wij staan voor u klaar!

KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl