Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Inboedel ontruimer voor je woning nodig?

Vraag nu gratis een offerte aan, wij helpen je graag verder.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bezemschone oplevering

Inboedel Ontruiming

Bent u opzoek naar een bedrijf die voor u de hele ontruiming regelt. Een bedrijf die betrouwbaar is! Een bedrijf die snel, milieuvriendelijk, en zorgzaam te werk gaat!

Wij ontruimen elke woning. Van kleine tot groot, uit een flat, rijtjeswoning of een vrijstaande villa. Uw opdracht is in goede handen bij ons. Zowel particulier als zakelijk.

Een ontruiming gaat meestal gepaard met herstelwerkzaamheden omdat een woning terug gaat naar de verhuurder of verkocht wordt. Ook hier zijn we uitzonderlijk in en regelen alles voor u. Tot aan de fittingen met lamp, zodat de volgende niet in een donkere woning binnen stapt.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Hoe werkt een ontruiming?

Het ontruimen van de inboedel van een woning of bedrijfspand, gebeurd pas, nadat er ter plaatse samen met u gekeken is wat er exact moet gebeuren. Alles in overleg en nadat er duidelijke afspraken zijn gemaakt over de werkzaamheden, wordt er pas gestart aan de ontruiming.

Elke klus is anders en hier houden wij rekening mee. Wilt u meubels bijvoorbeeld bewaren, doneren, verkopen of zijn de meubels te oud en niet meer bruikbaar dat ze weggegooid moeten worden. Uit het gezamenlijke overleg wordt er exact bekend wat er gedaan moet worden voordat er aan de slag gegaan wordt.

Ook zal er in samenspraak de werkzaamheden bekeken worden die na de ontruiming eventueel uitgevoerd moeten worden. Zoals vaak bij een huurwoning , de woning teruggebracht moet worden zoals deze ooit aangenomen is. Of bij een woning wat verkocht moet gaan worden, waarbij de woning verkoopklaar gemaakt dient te worden.

Ons experts staan voor u klaar!

Positief: Professionaliteit. Zeer professioneel bedrijf! Wij zijn snel en goed geholpen door deze mannen. Tevens vóór, tijdens en ná de werkzaamheden een goede, nette en directe communicatie. Bedankt en tot de volgende klus!

Opzoek naar een inboedel ontruimer?

vraag een vrijblijvende offerte of neem direct telefonisch contact met ons op 0854011678.

Gratis offerte ontvangen!

Waarom uitbesteden?

Onder de inboedel wordt verstaan, alle spullen die in een woning aanwezig zijn. Vaak denken we , ooh zoveel spullen is het niet, dit kunnen we zelf wel doen. Totdat je erachter komt dat het best veel kasten zijn. Stiekem veel stoelen en die enorme bank....meerder hulp waren nu wel makkelijk geweest.

Buiten dat het fysiek en mentaal een zware taak is, zit er ook vaak een emotionele kant aan. Vooral als het gaat om het overlijden van een dierbare. Daarom zegen wij, besteed het daarom aan een ervaren ontruimingsbedrijf over en bespaar waardevolle tijd en energie.

Maak u zich geen zorgen over de inboedel. Onze ruimers zijn discreet en zullen respectvol omgaan met de bezittingen. Ook als er waardevolle spullen, zoals geld of sierraden gevonden worden, zullen deze aan u overgedragen worden.

Wacht niet en vraag vandaag nog een offerte aan!

Start gratis offerte aanvraag!

Zodra de aanvraag bij ons is binnengekomen sturen wij zo snel mogelijk een offerte naar je op. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en dus zit je nergens aan vast.

Bel direct: 085 401 16 78
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 14 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl