24/7 Direct contact: 085 - 401 16 78
Specialistische schoonmaak

Contact maken

5 sterren beoordeling review dreo
“Eén telefoontje was voldoende. De mannen kwamen diezelfde zaterdag nog uit Rotterdam gereden en heb tot in de nacht doorgewerkt om al het poeder te verwijderen. Dit naar dikke tevredenheid van huurders en van ons. Wat een flexibele houding! Ik was bang dat ik de hoofdprijs zou betalen, maar de factuur was echt schappelijk. Top bedrijf!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews

Laat een bericht achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bekijk onze klanten beoordelingen

Hoe anderen de samenwerking met DREO ervaren hebben

“Ik werk als manager bedrijfsvoering bij Woningcorporatie Woningbelang, circa 4600 eenheden. Wij hadden in het weekend behoorlijke schade van "kwajongens" die het nodig vonden om een brandblusser leeg te spuiten in een garage van ons met daarin behoorlijk wat geparkeerde auto's. Eén telefoontje was voldoende. De mannen kwamen diezelfde zaterdag nog uit Rotterdam gereden en hebben tot in de nacht doorgewerkt om al het poeder te verwijderen. Dit naar dikke tevredenheid van huurders en van ons. Wat een flexibele houding! Ik was bang dat ik de hoofdprijs zou betalen, maar de factuur was echt schappelijk. Top bedrijf!”

“Na een woning 11 jaar verhuurd te hebben, wilde ik deze gaan verkopen. Na vertrek van huurders bleek dat de woning ernstig was vervuild en een normale poetsbeurt niet zo voldoen. In een mum van tijd hadden ze een plan van aanpak gemaakt, een bijzonder reëel tarief overlegd en zijn na akkoord gestart. De heren zijn 's-morgens vroeg begonnen en hebben tot middernacht door gewerkt. Met als resultaat een frisse, schone en toonbare woning. Tot in de kleinste details verzorgd!! Mede dankzij DREO is de woning binnen een week verkocht.”

“Helaas moest door het overlijden van familie het huis snel worden schoongemaakt. Michel is een op en top professional die doet wat hij zegt en meer. Daarnaast heel prettig in de omgang. Een absolute aanrader voor een snelle en grondige schoonmaakklus.”

In welke regio's is DREO werkzaam?

DREO is inzetbaar in heel Nederland 24/7, 365 dagen per jaar. Wij zijn niet gebiedsgebonden en zeer flexibel inzetbaar.

Is DREO ook 's nachts bereikbaar?

Ja, DREO is 24/7 telefonisch bereikbaar op 0854011678.

Welke kosten worden er in rekening gebracht?

In het overeengekomen factuurbedrag zit het gebruik van specialistisch materiaal, personele inzet en kosten, voorrijkosten. (Afhankelijk van omvang opdracht)

Wanneer is mijn klus een spoedgeval?

Er zijn meerdere situaties die wij als een spoedgeval zien. Wij zien situaties rondom lijkvinding (natuurlijke dood, zelfdoding en moord) als direct spoedgeval. Als ook een uitbraak van virussen. (Corona, E. Coli, Norovirus) In gesprek met klant ook ook in andere gevallen bepaald worden of een klus met spoed geklaard moet worden.

Zijn de diensten van DREO enkel B2C gericht?

Wij richten ons op particulieren, kantoren, scholen, winkels, overheidsinstellingen, zorginstellingen en bedrijven.

Kunnen jullie een indicatie van tarieven geven?

Elke dienst heeft een starttarief en wordt verder ingevuld aan de hand van gebruik van specialistisch materiaal, personele inzet en kosten, voorrijkosten. ( Afhankelijk van omvang opdracht)

Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2022 DREO.nl