Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht

Contact met ons opnemen

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
Of bel ons direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze klanten aan het woord

Na een woning 11 jaar verhuurd te hebben, wilde ik deze gaan verkopen. Na vertrek van huurders bleek dat de woning ernstig was vervuild en een normale poetsbeurt niet zo voldoen. Daarom contact gezocht met DREO. In een mum van tijd hadden ze een plan van aanpak gemaakt, een bijzonder reëel tarief overlegd en zijn na akkoord gestart. De heren zijn 's-morgens vroeg begonnen en hebben tot middernacht door gewerkt. Met als resultaat een frisse, schone en toonbare woning. Tot in de kleinste details verzorgd!!Mede dankzij DREO is de woning binnen een week verkocht.

Waar zal ik beginnen, mijn moeder was in volledig isolement geraakt. Haar huis kwam ze niet meer uit, ruimde niet meer op, maakte niet meer schoon en na een paar jaar kon je nog amper door het huis bewegen. Het werd een onhygiënisch en onhandelbare situatie. Op Zaterdagavond Dreo gebeld, stonden ze Maandagavond de schade al op te nemen en de eerste reparaties door te voeren. Mijn moeder aan de hand genomen en heel het huis leeg gehaald om het daarna weer helemaal schoon op te leveren. Ze hebben met de nodige instanties contact opgenomen zodat mijn moeder weer veilig in haar huis kon wonen, aan alles werd gedacht! Ik ben ze erg dankbaar dat ze in zo'n korte tijd mijn moeder weer hoop op een mooie toekomst hebben kunnen geven.

Michel en David hebben onze schuur, waar meerdere jaren een duiventil was gevestigd, volledig gereinigd en gedesinfecteerd. Na een snel bezoek was er binnen enkele dagen een goede offerte met verschillende opties, waarna er na opdracht binnen een week het werk is uitgevoerd. De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!

Ik werk als manager bedrijfsvoering bij Woningcorporatie Woningbelang, circa 4600 eenheden. Wij hadden in het weekend schade van "kwajongens". De schade was enorm, vooral omdat het poeder uit de brandblussers kwalificeert als chemisch afval. Het poeder zat werkelijk overal. Wij konden geen enkel bedrijf vinden bereid om diezelfde zaterdag nog langs te komen. Eén telefoontje was voldoende. De mannen kwamen diezelfde zaterdag nog uit Rotterdam gereden en heb tot in de nacht doorgewerkt om al het poeder te verwijderen. Dit naar dikke tevredenheid van huurders en van ons. Wat een flexibele houding! Ik was bang dat ik de hoofdprijs zou betalen, maar de factuur was echt schappelijk. Top bedrijf!

Michel en David hebben mij uitstekend geholpen met het schoonmaken van mijn balkon. Een stel duiven hadden er een nestje gemaakt. Ze konden de week nadat de duiven waren uitgevlogen meteen langskomen om het schoon te maken. Mijn balkon is nu weer netjes. Ik kon dezelfde avond weer buiten zitten.

Helaas moest door het overlijden van familie het huis snel worden schoongemaakt. Michel is een op en top professional die doet wat hij zegt en meer. Daarnaast heel prettig in de omgang. Een absolute aanrader voor een snelle en grondige schoonmaakklus.

Niet zomaar reinigers

Elke klus en iedere situatie is anders, maar iedereen krijgt onze 100% persoonlijke aandacht en wij zullen elke klus tot volledige tevredenheid van de klant afronden.

De schoonmaak van extreme situaties vereist de juiste kennis, middelen, apparatuur en technieken. Wij willen extreme situaties omzetten naar gezonde, veilige en frisse woon- en werkomgeving voor een ieder die onze hulp nodig is.

Bel ons: 085 401 16 78Michel en David van team Dreo
In welke regio's is DREO werkzaam?

DREO is inzetbaar in heel Nederland 24/7, 365 dagen per jaar. Wij zijn niet gebiedsgebonden en zeer flexibel inzetbaar.

Is DREO ook 's nachts bereikbaar?

Ja, Dreo is 24/7 telefonisch bereikbaar op 0854011678.

Welke kosten worden er in rekening gebracht?

In het overeengekomen factuurbedrag zit het gebruik van specialistisch materiaal, personele inzet en kosten, voorrijkosten. (Afhankelijk van omvang opdracht)

Wanneer is mijn klus een spoedgeval?

Er zijn meerdere situaties die wij als een spoedgeval zien. Wij zien situaties rondom lijkvinding (natuurlijke dood, zelfdoding en moord) als direct spoedgeval. Als ook een uitbraak van virussen. (Corona, E. Coli, Norovirus) In gesprek met klant ook ook in andere gevallen bepaald worden of een klus met spoed geklaard moet worden.

Zijn de diensten van DREO enkel B2C gericht?

Wij richten ons op particulieren, kantoren, scholen, winkels, overheidsinstellingen, zorginstellingen en bedrijven.

Kunnen jullie een indicatie van tarieven geven?

Elke dienst heeft een starttarief en wordt verder ingevuld aan de hand van gebruik van specialistisch materiaal, personele inzet en kosten, voorrijkosten. ( Afhankelijk van omvang opdracht)

KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl