Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Een ruimte professioneel laten desinfecteren

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Team Dreo dat een klaslokaal aan het desinfecteren is

Wat houdt desinfecteren in?

Wanneer wij spreken over het desinfecteren van een ruimte, hebben wij het niet over het schoonmaken maken zodat de ruimte voor het oog en de neus weer schoon en fris overkomt. Desinfectie gaat niet over poetsen, boenen, reinigen en ontsmetten.

Let op, want deze termen worden in samenhang met het woord 'desinfecteren' vaak onterecht door elkaar gebruikt. Dit zijn de werkzaamheden die wij in de meeste gevallen voor het daadwerkelijke desinfecteren zullen uitvoeren.

Zelf desinfecteren tegen infectieziekten?

Wij hoeven je niet te vertellen dat infectieziekten zoals Corona, Ebola, MRSA, Gordelroos, Mond & Klauwzeer, etc. tot serieuze gezondheidsrisico's kunnen leiden. Hierom is in het geval van desinfectie tegen of ter preventie van infectieziekten ook streng af te raden.

Het zelf desinfecteren van een ruimte/locatie is enorm riskant (voor eigen gezondheid en die van anderen) en in de meeste gevallen niet effectief. Serieuze desinfectie vereist gespecialiseerde kennis, praktijkervaring en professionele (gekeurde) desinfectie-apparatuur. Zo gebruiken wij enkel gekeurde apparatuur en bewezen methodes om de ziektekiemen effectief te doden en de verspreiding van infectieziekten te voorkomen.

In geval van al aanwezige – of de mogelijk op al aanwezige – infectieziekten, probeer dit alsjeblieft niet zelf uit. Je speelt met de gezondheid van jezelf en die van anderen. Laat eerst een professioneel bedrijf zoals DREO langskomen om de situatie te beoordelen en een advies uit te laten brengen.

Vijf gele sterren reviews
Google favicon
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Snelle, professionele en prima service in coronatijd.

Services: Intensieve schoonmaak, Kantoor- en werkplekreiniging
24/7 Ruimte laten desinfecteren? | 085 401 16 78 | Actief door heel Nederland
Professional inschakelen

Hoe werkt professionele desinfectie?

Zoals bovenaan deze pagina vermeld is desinfecteren iets geheel anders dan reiniging of schoonmaak. Deze werkzaamheden gaan hand-in-hand met elkaar maar zijn zeer zeker niet hetzelfde.

Op de locatie zullen wij beginnen met een grondige reinigingsbeurt. Wanneer de ruimte voor het oog en voor de neus weer compleet schoon lijkt beginnen wij met intensieve desinfectie.

Voor het intensief desinfecteren van een ruimte hebben wij verschillende protocollen, technieken en apparaten om zo de zorg te kunnen dragen dat iedere locatie na onze werkzaamheden weer 100% veilig is om in aanwezig te zijn.

Op drukbezochte locaties met een hoog volume aan doorstroming van publiek zullen de veel voorkomende 'besmettingsbronnen' extra grondige aandacht vereisen en krijgen. Denk bij deze besmettingsbronnen aan lichtknoppen, deurklinken, koffieapparaten, keukengerei, toiletten, etc. Dit zijn ondermeer plekken waar – omwille het intensieve gebruik van – virussen en bacterie in grote hoeveelheden achterblijven.

DREO werkt uitsluitend met gekeurde apparatuur en middelen. Deze apparatuur is niet particulier verkrijgbaar en zijn wettelijk toegelaten door het CTBG en/of het CBG.

Professional inschakelen

Laat ons u helpen met professionele desinfectie

Heeft u behoefte aan professionele desinfectie op uw locatie? Wilt u dat uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch is? Neemt u dan contact op met DREO!

Onze specialisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen van de week voor u beschikbaar.
In vele gevallen voor te desinfecteren is DREO max. binnen 2 uur bij u ter plaatse.

Wij zijn inzetbaar voor o.a. naasten en families, slachtofferhulp Nederland, GGZ Nederland, woningbouwverenigingen, zorgcentra en andere. hulpverlenende instanties.

Wij staan voor u klaar om te helpen, dus wacht geen moment langer.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of mail/bel ons direct via info@dreo.nl of 085 401 16 78

Prijsopgave opvragen
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl