Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Locatie ontgeuren / geur verwijdering.

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Desinfectie uitgevoerd door team Dreo

Geurverwijdering / ontgeuren

Laat ons van DREO u helpen bij het transformeren van elke ruimte in uw woning of bedrijf in een aangename, gezonde en heerlijk frisse omgeving. Met de juiste technieken en instrumenten zijn wij in staat om alle onaangename geuren te vernietigen, variërend van lijklucht tot dierlijke ontlasting en zelfs de stank van rottend vlees.

Vijf gele sterren reviews
Google favicon
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

De heren van Dreo kwamen bij ons om nicotineverontreiniging aan te pakken. Dit is naar tevredenheid verzorgd, met heldere info van te voren over wat te kunnen verwachten.Ook tijdens het daadwerkelijke reiniging goede informatievoorziening. Toegewijde werkers, plezierig in de omgang en met kennis van zaken.

Services: Intensieve schoonmaak
24/7 Ruimte laten ontgeuren? | 085 401 16 78 | Actief door heel Nederland

Wat zijn onaangename geuren eigenlijk? De geuren die we ruiken, zijn in feite gassen die onze neuzen en hersenen waarnemen. Of een geur aangenaam of onaangenaam is, is een heel persoonlijk iets. Het kan afhangen van factoren zoals uw leeftijd, lichaamschemie, persoonlijke ervaringen, of zelfs culturele achtergrond.

We ervaren geuren allemaal anders. Vrouwen nemen bijvoorbeeld over het algemeen geuren sterker waar dan mannen. Jongeren hebben doorgaans een sterker reukvermogen dan ouderen. En rokers zullen minder gevoelig zijn voor geuren dan niet-rokers.

Dus, wat voor geurprobleem u ook heeft, vertrouw op onze expertise om een oplossing te bieden. Neem de stap naar een frissere omgeving en neem vandaag nog contact met ons op bij DREO.

Professional inschakelen

Waar op te letten bij het verwijderen van onaangename geuren

Bij het aanpakken van ongewenste geuren zijn er 4 cruciale aandachtspunten waar we ons op richten, en het is essentieel dat u zich hiervan bewust bent:

1

Allereerst gaan we op zoek naar de bron van de geur. Geuren zijn gassen die ergens vandaan moeten komen. Een eenvoudige dialoog binnen het gebouw kan al voldoende zijn om de bron te ontdekken.

2

Vervolgens onderzoeken we waar de geur zich bevindt. Zit het in de lucht? En kan het worden gevangen of getransformeerd om de onaangename geur te neutraliseren? Of is het probleem dieper geworteld?

3

Het derde punt betreft de fase van de geur. Heeft de geur zich al verspreid door meerdere ruimtes en is het al in diverse materialen geïnfiltreerd? Bepaalde materialen zoals bekleding, ongelakt hout of matte verf kunnen geuren absorberen om deze later weer vrij te geven. Dit proces wordt versterkt door hogere temperaturen.

4

Tenslotte hebben we de meest complexe categorie: geuren die in gedachten blijven hangen. Iemand kan bijvoorbeeld nog steeds de geur van een overleden familielid waarnemen, zelfs nadat een ruimte volledig geurneutraal is gemaakt. Dit wordt vaak veroorzaakt door een traumatische gebeurtenis en wordt ook wel psychologische of 'bewustzijnsgeuren' genoemd. Om deze geuren effectief te behandelen, voert onze reinigingsspecialist een grondig gesprek met de klant over de te verrichten werkzaamheden.

Inzicht in deze punten versterkt het begrip van ons werk en zorgt voor een soepelere samenwerking. Laten we samenwerken om uw omgeving weer fris en aangenaam te maken!

Professional inschakelen

De 4 oplossingen om geuren succesvol te verwijderen

Bij DREO geloven we in een vierledige aanpak om ongewenste geuren doeltreffend te verwijderen, om u een weer frisse en aangename omgeving te bieden:

1

Allereerst richten we ons op het verwijderen van zoveel mogelijk van de geurbron. Dit kan een vanzelfsprekende eerste stap lijken, maar er zijn situaties waarin dit onmogelijk is - denk aan geuren in zorginstellingen, huisdieren die voortdurend op verschillende plekken urineren of nabijgelegen afvalverwerkingsbedrijven.

2

De tweede stap betreft de volledige vernietiging van de geurbron. Ons schoonmaakproces zorgt ervoor dat meer van de geurbron verwijderd wordt. Vertrouw niet op huishoudelijke schoonmaakmiddelen die geuren kunnen versterken of maskeren, wat uiteindelijk alleen maar leidt tot het terugkeren van de geur. Wij maken gebruik van professionele ontgeuringschemicaliën die geurgassen op moleculair niveau afbreken.

3

Vervolgens kijken we naar hoe diep de geur is doorgedrongen in het oppervlak en het materiaal. Om deze doordrongen materialen te ontgeuren, kunnen we bijvoorbeeld de temperatuur in een ruimte verhogen om de poriën van materialen te openen, waardoor onaangename geuren vrijkomen. Deze kunnen dan gemakkelijk worden weggeventileerd of gereinigd.

4

De laatste strategie is verzegeling, waarbij we oppervlakken bedekken met een ondoordringbare laag waar geuren niet doorheen kunnen komen. Hoewel verzegeling niet altijd gegarandeerd succesvol is - door verkeerde toepassing, temperatuurverschillen, bouwveranderingen of zelfs schoonmaakwerkzaamheden - draagt het bij aan het tegengaan van geur.

Mocht de geur na toepassing van deze stappen nog steeds aanwezig zijn, wees gerust. We hebben voor elke geuruitdaging een oplossing, zelfs extreme waarbij we geuren oxideren of chemisch verbranden. Als dit correct wordt uitgevoerd, zeggen we definitief vaarwel tegen de ongewenste geur. Pak de telefoon of stuur ons een e-mail - laten we samenwerken aan een frissere, aangenamere omgeving voor u!

Is ontgeuren duur?

Overweegt u de kost van ontgeuring? Wees gerust, want bij DREO stellen we een eerlijke prijs die overeenkomt met de ernst van de situatie. Ons vakmanschap omvat onder andere het verwijderen van lijklucht, rooklucht, dierlijke urine en chemische geuren.

Maar laat u niet afschrikken door de angst voor kosten. Door ons tijdig in te schakelen, kunt u juist geld besparen. We hebben ervaren dat velen eerst zelf proberen het probleem op te lossen of geen specialistische schoonmaakdienst inschakelen, wat uiteindelijk kan resulteren in hogere kosten. In dit opzicht kan de goedkoopste optie uiteindelijk de duurste zijn.

Nieuwsgierig naar wat het voor u zou kunnen kosten? Bezoek onze tarievenpagina voor een prijsindicatie van geurverwijdering en ontgeuring afgestemd op uw specifieke situatie. Neem de stap en ontdek hoe betaalbaar het kan zijn om uw ruimte weer fris en schoon te maken.

Prijsopgave op maat opvragen

Laat ons u helpen met het verwijderen van geuren

Verlangt u naar een professionele ontgeuring die uw ruimte opfrist en verkwikt? Droomt u van een plek die weer straalt van netheid en gevuld is met een frisse, uitnodigende geur? Laat DREO die droom waarmaken!

Onze toegewijde specialisten staan dag en nacht, elke dag van de week voor u klaar. Of u nu particulier bent of verbonden bent met organisaties zoals Slachtofferhulp Nederland, GGZ Nederland, woningbouwverenigingen of zorgcentra - wij zijn er voor u.

Verlies geen moment meer in twijfel, kies nu voor een frisse start. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, of bereik ons direct via info@dreo.nl of 085 401 16 78. Uw frisse, geurvrije ruimte is slechts een telefoontje of e-mail van u verwijderd. Wacht niet langer, laat DREO u helpen om weer te ademen!

Professional inschakelen
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl