Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Verwijdering van Tabaksrook & Nicotineaanslag.

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Het reinigen van nicotineaanslag op het plafond

Nicotine en Sigarettengeur / Tabaksrook.


Niks is zo vervelend als u een woning wilt kopen, waar jarenlang in gerookt is. Of dat u uw eigen woning wilt renoveren, nadat u gestopt met roken, Zodra u de woning inkomt, wordt u ermee geconfronteerd. Zowel de "oude" sigarettengeur als de verkleuring op de muur en plafonds. Zodra u een schilderij of een fotolijst van de muur pakt ziet u het enorme verschil wat de aanslag van nicotine met de muren kan doen. U droomwoning ziet u misschien in rook opgaan. Niks is minder waar.

Wij van DREO bieden u hierin verschillende oplossingen aan, hoe u alsnog kunt gaan wonen in uw droomwoning.

Op deze pagina willen wij u inzichtelijk maken, waarom het verstandig is dit niet zelf te doen.

Vijf gele sterren reviews
Google favicon
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

De heren van Dreo kwamen bij ons om nicotineverontreiniging aan te pakken. Dit is naar tevredenheid verzorgd, met heldere info van te voren over wat te kunnen verwachten.Ook tijdens het daadwerkelijke reiniging goede informatievoorziening. Toegewijde werkers, plezierig in de omgang en met kennis van zaken.

Services: Intensieve schoonmaak
Nicotineaanslag of tabaksrook laten verwijderen? | 085 401 16 78 | Actief door heel Nederland
Professional inschakelen

Waarom een bedrijf inhuren voor het verwijderen Nicotine en/of Tabaksrook?

Het is algemeen bekend dat nicotineaanslag en de daaruit voortkomende rooklucht een gezondheidsrisico vormt. Het belangrijkste gevaar schuilt in wat men 'derdehands rook' noemt. Dit zijn de residuen van stoffen die tijdens het roken vrijkomen en in de omgeving blijven hangen, lang nadat de rookwolk is verdwenen.

Deze achtergebleven stoffen kunnen een reactie aangaan met andere, veelvoorkomende verontreinigingen binnenshuis, resulterend dat er nog steeds een risico is op aanwezige stoffen die kanker veroorzaken.

Nicotineaanslag hecht zich aan allerlei oppervlakken, zoals muren, plafonds, ramen, deuren en diens kozijnen, maar ook aan meubilair, kleding huishoudelijke apparaten en vloerbedekkingen. Hoe langer er in de ruimte gerookt is, hoe intenser de opeenhoping van nicotineaanslag en tabaksgeur zal zijn. Een eenvoudige luchtreiniging of oppervlakkige schoonmaakbeurt is niet voldoende om deze residuen te verwijderen.

Professional inschakelen

Professioneel of zelf nicotineaanslag en tabaksrook laten verwijderen

Wanneer moet ik een bedrijf die hierin gespecialiseerd is voor bellen, of wanner kan ik het zelf verwijderen?

Dit is voor iedereen verschillend. Sommige vinden de geur al zo extreem dat ze het niet zelf willen doen en sommige starten zelf aan de zwaarste nicotineaanslag. Wij kunnen niet voor u bepalen wat u moet doen. wat wij u wel kunnen vertellen is dat de klus niet 1.2.3.. gedaan is. De hoeveelheid nicotineaanslag in een ruimte hangt sterk af van de frequentie en duur van het roken. Vanzelfsprekend zal een woning waar jarenlang intensief in gerookt is, meer tekenen van verkleuringen vertonen dan een woning waar slechts een paar weken gerookt is. Verkleuringen spreken vaak boekdelen. Haal eens een schilderij of een fotolijst van de muur. U zult hier in de meeste gevallen zien dat het wand waar iets voor gezeten heeft, vele malen lichter is als de rest.

Vaak worden muren en plafonds geschilderd zonder reiniging. Dit is geen oplossing maar meer uitstel van.... De kringen van de nicotine zullen er weer doorheen komen. De geur sluit u op, maar ook deze komt er op een gegeven moment weer doorheen. Als u daarna de aanslag wilt gaan laten verwijderen, gaat het een veel moeilijker en vooral duurdere project worden, dan als u direct de juiste stappen had genomen.

Aanvankelijk zal verkleuring en geurhinder minimaal zijn. Maar wanneer muren en plafonds een opvallende gelige tint krijgen, dan is dat het moment om er niet meer zelf aan te beginnen, maar een bedrijf als DREO te contacten.

Het aanpakken van nicotineaanslag en rooklucht buiten muren en plafonds, zoals vloerbedekking, meubels, gordijnen en kleding is gelukkig vele malen makkelijker. Kleding en gordijnen deze kunt u grondig wassen en vervolgens goed laten luchten. Bij stoffen banken en stoelen, maar ook vloerbedekking of tapijten zal een dieptereiniging plaats moeten vinden. Lederen banken en lederenstoelen, kan geen dieptereiniging op gedaan worden, maar ook hier hebben wij een reiniging voor, wat de tabaksgeur zal verwijderen.

Wij zijn er om elke ruimte te reinigen, of er nu enkele maanden of vele jaren gerookt is. Onze expertise en ervaring garanderen dat we elke uitdaging met vertrouwen en effectiviteit aangaan.

Professional inschakelen

Is nicotineaanslag of de geur gevaarlijk?


Het is algemeen bekend dat roken en de daaruit voortkomende lucht een gezondheidsrisico vormt voor de roker zelf en de omringende aanwezige. De stoffen die uit een sigaret vrijkomen of het bij uitblazen van rook, zullen nog lang in de omgeving blijven hangen, lang nadat de rookwolk is verdwenen.

Nicotine gaat overal op, aan en in zitten. In een woning zal de nicotine vooral gaan zitten op plafonds, muren, deuren, ramen en de kozijnen hiervan. U begrijpt dat, hoe meer nicotine , hoe meer en dikker en plakkeriger de aanslag en ook geur zal zijn.

Tegenwoordig hoeven we niet meer uit te leggen wat de gevaren hiervan zijn. Er wordt steeds meer en meer bekend uit onderzoeken. Tabaksrook bevat meer dan 70 stoffen die kanker veroorzaken.
Ook de nicotineaanslag brengt ernstige gezondheidsrisico's met zich mee. Zowel voor de roker als de niet-roker de volwassenen en kinderen.

Naast het schadelijke effect op uw gezondheid, veroorzaakt nicotineaanslag ook een zeer vervelende lucht en uitstraling van uw woning.Wilt u een bod doen op een woning, maar twijfelt u ivm het nicotineprobleem of bent u klaar voor een grondige, frisse make-over van uw huis, of wilt u uw woning in zijn beste licht laten zien voor verkoop. Twijfel dan niet en reik uit naar DREO!

Ons team van specialisten staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u van dienst te zijn. We zijn er om u te ondersteunen, of u nu een familielid, onderdeel van slachtofferhulp Nederland, GGZ Nederland, een woningbouwvereniging, zorgcentrum of andere hulpverlenende instantie bent.

We zijn slechts één telefoontje of e-mail verwijderd. Aarzel dus niet langer en neem nu contact met ons op! U kunt ons bereiken via het contactformulier, e-mailen naar info@dreo.nl of ons direct bellen op 085 401 16 78. Bij DREO maken we de wereld een beetje schoner, één ruimte per keer.

Prijsopgave opvragen
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl