Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Vervuilde woning leegruimen en schoonmaken.

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Biohazard-bloed-schoonmaak-toilet

(Ernstig) vervuilde woning schoonmaken

Het is hartverscheurend om te ontdekken dat een geliefde of bekende in een ernstig vervuilde woning leeft. Vaak blijft deze situatie lange tijd verborgen voor collega's, kennissen en zelfs familieleden. Een leven in ernstige vervuiling gaat vaak hand in hand met andere problemen, zoals verslaving, psychische stoornissen, depressie en meer. De schoonmaak van een ernstig vervuilde woning is een immense taak, waarbij het begrijpelijk is dat u als buitenstaander door de bomen het bos niet meer ziet.

Gelukkig hoeft u dit niet alleen aan te pakken. Onze ervaren professionals zijn hier om u te helpen. We begrijpen de complexiteit van het schoonmaken van ernstig vervuilde oppervlakken en beschikken over de juiste technieken en veilige methoden om dit efficiënt aan te pakken.

Onze toegewijde teamleden staan klaar om u te ondersteunen en de woning grondig en veilig schoon te maken. We werken met zorg en respect voor de situatie, terwijl we ervoor zorgen dat de woning weer leefbaar en hygiënisch wordt. Samen creëren we een nieuwe start voor uw dierbare of bekende.

Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten naar een schone en gezonde leefomgeving. Ons team staat voor u klaar en begeleidt u door het hele proces. Wacht niet langer, want samen kunnen we de verandering realiseren die zo hard nodig is.

Vijf gele sterren reviews
Google favicon
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Na een woning 11 jaar verhuurd te hebben, wilde ik deze gaan verkopen. Na vertrek van huurders bleek dat de woning ernstig was vervuild en een normale poetsbeurt niet zo voldoen.

Daarom contact gezocht met DREO.
In een mum van tijd hadden ze een plan van aanpak gemaakt, een bijzonder reëel tarief overlegd en zijn na akkoord gestart.

De heren zijn 's-morgens vroeg begonnen en hebben tot middernacht door gewerkt. Met als resultaat een frisse, schone en toonbare woning. Tot in de kleinste details verzorgd!!

Mede dankzij DREO is de woning binnen een week verkocht.

Services: Intensieve schoonmaak, Verhuisgerelateerde reiniging, Glazenwassen binnen en buiten, Algemene schoonmaakservices
Hulp nodig bij het schoonmaken van een ernstig vervuilde woning? | 085 401 16 78 | Actief door heel Nederland
Professional inschakelen

Schoonmaak van vervuilde woningen door professionals

Bij DREO begrijpen we dat sommige situaties vragen om buitengewone schoonmaakdiensten. We zijn gespecialiseerd in het reinigen van de meest extreme en uitzonderlijke omstandigheden, waaronder de schoonmaak van ernstig vervuilde woningen. Met onze toegewijde professionals staan we 24/7 voor u klaar om u op een respectvolle manier volledig te ontzorgen.

Onze gespecialiseerde schoonmakers zijn niet alleen experts in het leegruimen en schoonmaken van de ruimte, maar ze kunnen ook zorgen voor ontsmetting, geurneutralisatie en zelfs verfrissende parfumering, indien gewenst. Wanneer wij klaar zijn, zal het lijken alsof er nooit iets is gebeurd. We streven ernaar om de woning weer leefbaar, schoon en fris te maken, zodat u of uw dierbaren een nieuwe start kunnen maken.

U hoeft dit niet alleen aan te pakken. Laat ons team van professionals u ondersteunen en het zware werk uit handen nemen. We behandelen uw situatie met de grootste zorg en discretie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om de vervuilde woning te transformeren naar een schone en veilige leefomgeving. Samen zorgen we voor een frisse start.

Professional inschakelen

Vervuilde woningen schoonmaken is specialistisch werk

De schoonmaak van een ernstig vervuilde woning vereist specialistisch werk. Het is geen taak die zomaar door elk willekeurig schoonmaakbedrijf kan worden uitgevoerd. Als er sprake is van jarenlange vuilophoping lijkt het bijna onmogelijk om de woning ooit nog in originele staat te herstellen. Dat is waar een gespecialiseerd bedrijf zoals DREO het verschil maakt.

Bij DREO bieden we meer dan alleen schoonmaak, ontsmetting en geurverwijdering. We hebben de expertise en ervaring om ook voorwerpen en oppervlakken zoals sanitair, keukenblokken en vloeren te herstellen, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Zodra we uw woning betreden, stellen we direct een plan van aanpak op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring. We beschikken over alle benodigde apparatuur en middelen om uw woning grondig te reinigen en terug te brengen naar de oorspronkelijke staat.

Maar we gaan verder dan alleen schoonmaken. Moet uw woning ook gedesinfecteerd en volledig hersteld worden? Geen probleem, wij regelen het voor u. Heeft u te maken met hardnekkige geuren veroorzaakt door menselijke of dierlijke uitwerpselen, die schijnbaar onmogelijk te verwijderen zijn? Wij lossen het voor u op. Voor elk extreem schoonmaakprobleem heeft DREO de oplossing.

Wacht niet langer met het herstellen van uw vervuilde woning. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om de woning weer bewoonbaar en leefbaar te maken. Met onze expertise en toewijding zorgen we voor een schone en frisse omgeving waar u zich weer thuis kunt voelen.

Professional inschakelen

De schoonmaak werkzaamheden van vervuilde woningen

Bij het schoonmaken van een ernstig vervuilde woning komt er veel meer kijken dan alleen het leegruimen, schoonmaken, herstellen, desinfecteren en neutraliseren van geuren van verschillende ruimtes en oppervlakken. De schoonmaakprocedure omvat vaak het volgende:

Leegruimen van een vervuilde woning

Bij het schoonmaken van een ernstig vervuilde woning is de eerste stap het leegruimen van de woning. Deze stap verschilt van de ontruiming van een hoarderswoning of een reguliere ontruiming. In tegenstelling tot andere situaties kan het merendeel van de inboedel van een sterk vervuilde woning vaak blijven staan, omdat het nog bruikbaar is. Echter, er moet wel vaak veel worden opgeruimd, waarbij volle vuilniszakken en losliggend vuil worden weggegooid. Het kan hierbij gaan om enkele kubieke meters tot zelfs tientallen kubieke meters aan vuil.

Schoonmaak van een vervuilde woning

Na het verwijderen van al het losliggende vuil, komt de tweede stap: het schoonmaken en reinigen van de vervuilde woning.

Desinfecteren van een vervuilde woning

Na het zichtbaar schoonmaken van de woning, volgt de derde stap: het desinfecteren van alle oppervlakken. We gaan nauwkeurig alle gereinigde oppervlakken langs en gebruiken hiervoor professionele desinfectiemiddelen die specifiek zijn afgestemd op het type materiaal. Op deze manier zorgen we voor een grondige en effectieve desinfectie, waarbij alle bacteriën en onzichtbaar vuil worden geëlimineerd.

Geur neutralisatie en parfumeren

De vierde en laatste stap is het behandelen van eventuele geurige plekken, zoals plaatsen waar bijvoorbeeld urinegeur aanwezig is. Na de grondige schoonmaak beoordelen we of er nog restgeuren zijn. Deze oppervlakken worden behandeld met speciale geurverwijderaars. Pas wanneer zowel wij als u tevreden zijn over het resultaat en de woning weer neutraal ruikt, geven we de finishing touch met onze parfum. Er is namelijk niets fijner dan thuiskomen in een schone en heerlijk geurende woning.

Professional inschakelen

Laat ons u helpen met de schoonmaak van een vervuilde woning

Bent u opzoek naar een professionele schoonmaak en reiniging voor een (ernstig) vervuilde woning? Wilt u uw woning weer mooi schoon en fris hebben voor bijvoorbeeld een frisse start of de verkoop van de woning? Neemt u dan contact op met DREO!

Onze specialisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen van de week voor u beschikbaar.

Wij zijn inzetbaar voor o.a. naasten en families, slachtofferhulp Nederland, GGZ Nederland, woningbouwverenigingen, zorgcentra en andere. hulpverlenende instanties.

Wij staan voor u klaar om te helpen, dus wacht geen moment langer.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of mail/bel ons direct via info@dreo.nl of 085 401 16 78

Prijsopgave opvragen
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl