Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Duivenpoep verwijderen + desinfectie.

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Professionele schoonmaak van duivenpoep

Duivenpoep verwijderen

Bijna iedereen heeft wel eens last gehad van duivenpoep op ongewenste plaatsen, zoals balkons, ramen, daken of tuinmeubilair. Hoewel dit vervelend is en esthetisch onaantrekkelijk, is wat veel mensen zich niet realiseren dat duivenpoep ook ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengt. In de uitwerpselen van duiven kunnen namelijk schadelijke ziekteverwekkers zitten die – wanneer ze worden ingeademd – gezondheidsklachten kunnen veroorzaken variërend van mild tot zeer ernstig.

Deze pagina is ontworpen om u te informeren over de risico's van duivenpoep, maar ook om u te laten zien hoe DREO, de specialist in extreme schoonmaak en ontruimingen, u kan helpen deze risico's te elimineren. Wij bieden professionele diensten aan om u te beschermen en uw omgeving schoon en veilig te houden.

Lees verder om te ontdekken hoe we dit doen, welke technieken we gebruiken en hoe u zelf het risico op ziektes door duivenpoep kunt minimaliseren. Bij DREO geloven we dat kennis macht is, en we willen u graag die macht geven. Omdat uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit zijn.

Vijf gele sterren reviews
Google favicon
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Michel en David hebben onze schuur, waar meerdere jaren een duiventil was gevestigd, volledig gereinigd en gedesinfecteerd. Na een snel bezoek was er binnen enkele dagen een goede offerte met verschillende opties, waarna er na opdracht binnen een week het werk is uitgevoerd. De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!

Services: Intensieve schoonmaak
Last van duivenpoep? Laat ons helpen | 085 401 16 78 | Actief door heel Nederland
Professional inschakelen

Gevaren van duivenpoep verwijderen

Heeft u ooit geprobeerd zelf duivenpoep te verwijderen? Dan weet u dat het een hele vervelende en erg vieze klus kan zijn. Maar wist u ook dat het verwijderen van duivenpoep serieuze gezondheidsrisico's met zich mee kan brengen? En dat het niet correct behandelen van de vervuiling ook materiële schade kan veroorzaken? Dit is waarom het zo belangrijk is om bewust te zijn van de gevaren van het verwijderen van duivenpoep.

Duivenpoep bevat allerlei verschillende soorten ziekteverwekkers, waaronder bacteriën, virussen en schimmels, die allemaal zeer gevaarlijk kunnen zijn voor mensen. Wanneer de uitwerpselen uitdrogen, kunnen deze ziekteverwekkers in de lucht terecht komen en vervolgens ingeademd worden. Dit kan leiden tot een scala aan gezondheidsproblemen, variërend van milde klachten zoals allergieën en irritatie van de luchtwegen, tot meer ernstige aandoeningen zoals longontsteking en zelfs hersenvliesontsteking.

Daarnaast kan de corrosieve aard van duivenpoep schade toebrengen aan uw eigendommen. Het kan leiden tot verkleuring, aantasting van materialen en in extreme gevallen zelfs structurele schade.

Het is daarom essentieel om de juiste maatregelen te nemen bij het verwijderen van duivenpoep. Professionele reinigingsdiensten zoals DREO zijn getraind om dit op een veilige en effectieve manier te doen, met behulp van de juiste beschermende uitrusting en reinigingsmethoden.

Het risico van het verwijderen van duivenpoep mag echt niet worden onderschat. Door te kiezen voor professionele hulp, beschermt u zowel uw gezondheid als uw eigendommen. Lees verder om meer te leren over hoe DREO u hierbij kan helpen.

Professional inschakelen

Duivennesten: een probleem en oplossing

Hoewel duiven inmiddels een vertrouwd aanzicht zijn in stedelijke omgevingen en hoewel ze vaak onschuldig lijken, kunnen hun nesten voor flinke problemen zorgen. Een veelvoorkomend misverstand is dat het verwijderen van duivennesten wettelijk niet toegestaan zou zijn. Maar in werkelijkheid mogen nesten van stadsduiven volgens de wet gewoon verwijderd worden, wat een belangrijke stap is in het beperken van de overlast die ze kunnen veroorzaken.

Het probleem met duivennesten is tweeledig. Ten eerste leiden ze tot een grotere populatie duiven, wat resulteert in meer uitwerpselen en daarmee meer vervuiling en gezondheidsrisico's. Ten tweede kunnen duivennesten zelf ook schade aanrichten aan gebouwen. Ze kunnen dakgoten en afvoerpijpen verstoppen, wat kan leiden tot wateroverlast en zelfs structurele schade aan uw eigendom.

Als er niets aan het probleem van duivennesten wordt gedaan, zal de overlast alleen maar toenemen. Daarnaast kunnen de nesten zelf tot serieuze problemen leiden, zoals wateroverlast door verstopte goten en afvoerpijpen.

Bij DREO zijn we gespecialiseerd in het oplossen van dit probleem. We bieden professionele ontruiming van duivennesten, waarbij we zorgen voor veilige en humane verwijdering van de nesten. Bovendien kunnen we preventieve maatregelen nemen om te voorkomen dat duiven in de toekomst opnieuw gaan nestelen op dezelfde plek.

Het is belangrijk om te onthouden dat het verwijderen van duivennesten niet alleen is toegestaan, maar vaak ook noodzakelijk is om de overlast te beperken.

Bij DREO staan we klaar om u te helpen bij deze taak.

Professional inschakelen

Professionele duivenpoep verwijdering

Grote hoeveelheden duivenpoep verwijderen is geen taak die onderschat moet worden. Bij het verwijderen van duivenpoep is ons personeel volledig gekleed in beschermende kleding en ademhalingsbescherming. Zodra er duivenpoep geruimd gaat worden is het belangrijk om zeer goed beschermd te zijn.

Wij verwijderen duivenpoep op een rustige, gecontroleerde wijze. Als een bezetene alle duivenpoep opscheppen, of afspuiten met een hogedrukreiniger is vragen om problemen. Het zal in enorm veel opwaaiende ontlastingstof resulteren. Wij werken volgens professionele reinigingsmethode waarbij wij 1, de ziekmakende pathogenen doden en 2, deze geen kans krijgt om zich door de lucht te verspreiden.

Wij verwijderen als eerst handmatig zoveel mogelijk van de aanwezige duivenpoep. Vervolgens beginnen wij met wassen, schrobben en vegen totdat de aangetroffen ruimte er weer goed uitziet. Pas na de schoonmaak kan er worden bepaald hoe ernstig een ruimte is beschadigd door de duivenpoep. De aangerichte schade is meestal goed te herstellen door een aannemer. Nadat de ruimte schoon is ruikt deze ook weer fris.

Vijf gele sterren reviews
Google favicon
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Michel en David hebben mij uitstekend geholpen met het schoonmaken van mijn balkon. Een stel duiven hadden er een nestje gemaakt. Ze konden de week nadat de duiven waren uitgevlogen meteen langskomen om het schoon te maken. Mijn balkon is nu weer netjes.

Ik kon dezelfde avond weer buiten zitten.

Services: Intensieve schoonmaak

Laat ons u helpen met de verwijdering van duivenpoep

Heeft u last van (extreme hoeveelheden) duivenpoep op uw locatie en verlangt u naar een frisse, schone omgeving? Laat DREO u helpen! Wij zijn dé specialisten in professionele schoonmaak, reiniging en herstel.

Of u nu een particulier bent, deel uitmaakt van slachtofferhulp Nederland, werkt bij een GGZ-instelling, woningbouwvereniging, zorgcentrum of een andere hulpverlenende instantie - wij zijn er voor u. Dag en nacht, 7 dagen per week staan onze ervaren professionals klaar om de hinder van duivenpoep snel en grondig aan te pakken.

Wacht niet langer. Neem het heft in handen en laat ons de rommel opruimen. Schakel DREO in om uw locatie weer in haar oude glorie te herstellen. Contacteer ons vrijblijvend via ons contactformulier, stuur een e-mail naar info@dreo.nl of bel ons direct op 085 401 16 78. Wij staan voor u klaar om te helpen, op elk moment dat u ons nodig heeft. Laat DREO u helpen om weer volledig te kunnen genieten van uw schone, frisse omgeving.

Prijsopgave opvragen
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl