Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Vervuilde woning laten ontruimen?

Vraag nu gratis een offerte aan, wij helpen je graag verder.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bezemschone oplevering

Vervuilde woning ontruimen en reinigen.

Het idee van een dierbare of bekende in een ernstig vervuilde woning leeft kan een flink bedroevend idee zijn. In sommige gevallen is het bekend dat een persoon in ernstige vervuiling leeft, maar in de meeste gevallen wordt dit - soms zelfs jarenlang - verborgen gehouden voor collega's, bekenden en zelfs familie. Het komt geregeld voor dat een leven in ernstige vervuiling gecombineerd gaat met andere problemen zoals: drugs- of drankverslaving, psychische stoornissen, depressie of zelfs een combinatie van deze of andere zaken. De schoonmaak van een ernstig vervuilde woning is een enorme taak. Wanneer u hier als buitenstander mee aan de slag wilt, ziet u hoogstwaarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Buiten het feit dat in veel woningen, de spullen en afval zo vol staat, dat er gevaarlijke en onhygiënische situaties zijn ontstaan. Dit is voor ons volledig begrijpelijk, maar voor een omstander die hier niet mee bekend is, niet. Ook krijgt u te maken met honderden schoonmaak technieken om de verschillende sterk vervuilde oppervlakken op efficiënte en de juiste (veilige) manier schoon te kunnen maken.

Al onze personeelsleden zijn uitgerust met beschermende werkkleding, materialen, apparaten en middelen.

5 sterren beoordeling review dreo

2 maanden geleden

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Waar zal ik beginnen, mijn moeder raakte naar het verlies van haar baan en Corona volledig in een isolement. Haar huis kwam ze niet meer uit, ruimde niet meer op, maakte niet meer schoon en na een paar jaar kon je nog amper door het huis bewegen. Het werd een onhygiënisch en onhandelbare situatie en er zat niet anders op om de hulp van Michel en David van DREO in te schakelen. Op Zaterdagavond gebeld, stonden ze Maandagavond de schade op te nemen en de eerste reparaties door te voeren. Binnen een week zijn de mannen aan de slag gegaan. Mijn moeder aan de hand genomen en heel het huis leeg gehaald om het daarna weer helemaal schoon op te leveren. Ze hebben met de nodige instaties contact opgenomen zodat mijn moeder weer veilig in haar huis kon wonen, aan alles werd gedacht! Professioneel, diskreet, begripvol en betrokken zo zou ik onze samenwerking omschrijven. Ik ben ze erg dankbaar dat ze in zo'n korte tijd mijn moeder weer hoop op een mooie toekomst hebben kunnen geven.

Zwarte werkbus dienst reiniging en ontruimingen
Woonkamer na woning ontruiming

Waarom laat iemand dit zover komen?

Er zijn legio redenen, waarom mensen zichzelf of hun woning vervuilen. Buiten dat het vaak een dieper liggend probleem is, speelt er ook vaak de schaamte en het verstoppen of verzwijgen hiervan. Het kan gewoon je buurman of vrouw zijn. Keurig buiten en binnen weten ze vaak niet meer wat ze moeten doen of hoe te beginnen met opruimen.

Het ontruimen en reinigen van een vervuilde woning ontruimen is vaak een emotioneel proces voor de bewoner. De spullen die de bewoner door de jaren heen heeft verzameld, hebben vaak een grote emotionele waarde voor ze. En u zult merken dat men hier moeilijk afscheid dan wel afstand van kan of wil doen. Als er wordt vastgesteld dat de woning vol staat door verzamelwoede (ook wel hoarder genoemd) is het erg belangrijk om hier rustig en met respect stap voor stap te doorlopen en alles in goed overleg te doen. Juist in deze situaties zult u blij zijn dat u professionals heeft ingeschakeld. Onze professionals hebben verder geen band heeft met de bewoner, maar wel de juiste ervaring hoe hier mee om te gaan en hoe de bewoner hierin te begeleiden.

Opzoek naar een vakkundig bedrijf?

Vraag nu een gratis offerte aan & kies voor complete, professionele aanpak.

Gratis offerte ontvangen!

Een vervuilde woning door verzamelwoede

Iemand met verzamelwoede (ook wel hoarder genoemd) bewaard en verzameld dwangmatig spullen. Vaak leidt dit tot het verzamelen van zoveel spullen in huis dat het onleefbaar wordt. Een hoarder hecht waarde aan alle spullen die hij of zij in bezit heeft. Hierdoor heeft iemand met verzamelwoede dan ook veel rotzooi in de woning. Ze sluiten zich vaak compleet af van hun omgeving en mijden bezoek. Zelf beseffen ze vaak wel dat hun verzamelwoede een dwangmatig probleem is en willen er liever niet op aangesproken worden. Ze zijn bang overgehaald te worden om afstand te nemen van bepaalde spullen en dat veroorzaakt vaak stress of angst.

Maar hoe help je iemand?

Zou je een hoarder helpen door de woning op te ruimen is de kans op een terugval zeer groot. Vaak is de verzamelwoede een dwangmatig probleem waardoor de kans groot is dat het zich blijft herhalen. Schakel professionele hulp in om de woning aan te pakken en zorg ervoor dat dit met respect gebeurt. Maar net zo belangrijk: zorg voor nazorg om de kans op een terugval zo klein mogelijk te maken.

Vervuilde woningen schoonmaken is specialistisch werk

De schoonmaak van een ernstig vervuilde woning is zeer specialistisch werk, dit kan niet zomaar uitgevoerd worden door ieder 'normaal' schoonmaakbedrijf. In de meeste gevallen gaat het om jarenlange vuilopbouw en het lijkt haast een onmogelijk opgave om de woning ooit nog te kunnen herstellen. Dit is waar een specialistisch bedrijf - zoals DREO -, een meer waarde biedt. Naast de schoonmaak, ontsmetting en het ontgeuren kunnen wij ook voorwerpen en oppervlakken zoals sanitair, keukenblokken en vloeren herstellen zodat dit weer als nieuw lijkt.Op het gebied van schoonmaak van een vervuilde woning hebben wij dusdanig veel ervaring en kennis dat wij na binnenkomst direct een plan van aanpak voor u kunnen uitstippelen. Wij hebben alle kennis, ervaring, apparatuur en middelen om de woning volledig te reinigen en naar terug originele staat te kunnen herstellen.Wij kunnen verdergaan dan alleen schoonmaak. Moet een woning ook gedesinfecteerd en uiteindelijk volledig hersteld worden? Dit kunnen wij voor u regelen. Zijn er geuren door de ontlasting van mensen of huisdieren en lijkt de geur onmogelijk te verwijderen? Dit lossen wij voor u op. Voor ieder extreem schoonmaak probleem kent DREO de oplossing.

Gratis offerte ontvangen!


De schoonmaak werkzaamheden van vervuilde woningen

De schoonmaak van een ernstig vervuilde woning omvat maar beperkt zich niet tot het leegruimen, schoonmaken, herstellen, desinfecteren en de geur neutralisatie van verschillende ruimtes en oppervlakken. In de meeste gevallen ziet de schoonmaak er als volgt uit:

Leegruimen van een vervuilde woning

Het leegruimen van de vervuilde woning is de eerste stap van het proces. Dit is weer anders dan bij de ontruiming van een hoarders woning of een reguliere ontruiming. Het merendeel van de inboedel van een sterk vervuilde woning kan nog blijven staan omdat het nog goed bruikbaar is. Er moet wel vaak veel worden leeggeruimd, dan gooien we volle vuilniszakken en losliggend vuil weg. Het gaat hierbij vaak om enkele kubieke meters aan vuil tot zelfs tientallen kubieke meters vuil.

Schoonmaak van een vervuilde woning

Schoonmaken en reinigen van de vervuilde woning is de tweede stap. Dit gebeurd pas nadat al het losliggend vuil is verwijderd.

Desinfecteren van een vervuilde woning

De derde stap is de desinfectie van de woning. Nadat alles er voor het oog weer schoon uitziet, is het belangrijk om ook alle aanwezige bacteriën en vuil niet zichtbaar voor het blote oog te elimineren. Wij gaan alle schone oppervlakken af om te desinfecteren met verschillende professionele desinfectiemiddelen - afhankelijk van het type materiaal -, voor een grondige desinfectie.

Geur neutralisatie en parfumeren

De vierde en daarmee de laatste stap is het behandelen van alle mogelijk geurende plekken waar bijvoorbeeld geürineerd is. Na de volledige schoonmaak zullen wij bepalen of er nog een mogelijke restgeur is. De oppervlakken worden nabehandeld met speciale geurvernietigers. Na onze en uw tevredenheid over het resultaat en de woning weer neutraal ruikt, parfumeren we deze nog eens met onze parfum. Er is namelijk niks prettigers dan in een schone, fris ruikende woning thuiskomen.

Laat ons u helpen met het ontruimen en schoonmaken van een vervuilde woning

Gratis offerte ontvangen!

Bent u opzoek naar een professionele ontruiming en reiniging voor een (ernstig) vervuilde woning? Wilt u uw woning weer mooi schoon en fris hebben voor bijvoorbeeld een frisse start, verkoop van de woning of dat deze opgezegd moet worden ivm huur? Neemt u dan contact op met DREO!

Onze specialisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen van de week voor u beschikbaar.

Wij zijn inzetbaar voor o.a. naasten en families, slachtofferhulp Nederland, GGZ Nederland, woningbouwverenigingen, zorgcentra en andere. hulpverlenende instanties.

Wij staan voor u klaar om te helpen, dus wacht geen moment langer.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of mail/bel ons direct via info@dreo.nl of

Bel direct: 085 401 16 78
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 14 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl