Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Woning bezemschoon laten opleveren

Vraag nu gratis een offerte aan, wij helpen je graag verder.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bezemschone oplevering

Bezemschoon opleveren

Het is tijd om te verhuizen: vertrek uit je huidige huis en ga naar een nieuwe woning. Een opwindende periode waarbij veel zaken op de planning staan. Het schoon achterlaten van de oude woning mag niet vergeten worden. Het bezemschoon opleveren van een verhuurde woning is meestal verplicht bij het verlaten van de woning. Dit is ook het geval bij een koopwoning of vakantiehuis. Het kan om verhuizing gaan, maar ook na overlijden moet een woning opgeruimd worden. Het bezemschoon opleveren van een woning is een tijdrovende taak, maar je kunt het ook aan ons uitbesteden, een specialistische firma. Zoek jij naar een betrouwbare professional?

Start gratis offerteaanvraag!

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren woningontruimer? Na het aanvragen van een offerte ontvang je een geheel vrijblijvende offerte van ons. Maar wat betekent precies "bezemschoon"? En wat zijn de gemiddelde kosten? Onze pagina biedt antwoord op al jouw vragen en informeert je over de kosten en wat er precies onder bezemschoon verstaan wordt.

Wat houdt bezemschoon opleveren in?

Wat houdt het bezemschoon opleveren van een woning precies in? Dit betekent het volledige schoonmaken van de woning. Het niveau van schoonmaak hangt af van de eigenaar en hoe dit is vastgelegd in het contract. Dit kan variëren van het verwijderen van meubels en posters tot het uithalen van de vloer en het schilderen van muren in een neutrale kleur. Het is altijd verstandig om de verwachtingen met de nieuwe bewoners te bespreken. Bij huurwoningen zijn er soms specifieke regels, dus wees zeker om te controleren wat er in het huurcontract staat.

Denk erom: voor een spoedontruiming wordt vaak een toeslag gerekend. Dit kan komen doordat een ontruimingsbedrijf de planning moet aanpassen. De hoogte hiervan verschilt per bedrijf.

Opzoek naar een woningontruimer?

Vraag nu een gratis offerte aan & kies voor complete, professionele ontzorging.

Gratis offerte ontvangen!

Wat bepaalt de kosten van bezemschoon opleveren?

De kosten voor het bezemschoon opleveren van een woning zijn uniek, net als het huis zelf. De prijs wordt beïnvloed door factoren zoals:

 • De grote van het huis: hoe meer oppervlak het huis betreft hoe langer het bezemschoon maken van de woning duurt.
 • De precieze klussen: de totale kosten zijn afhankelijk van de klussen die uitgevoerd moeten worden. Dit is afhankelijk van wat in het contract staat aangegeven hoe bezemschoon de woning moet worden opgeleverd. Ook kan een ontruimingsbedrijf zoals wij voor de boedelruiming van je woning zorgen.
 • Locatie: voor de afstand die de ontruimers moeten afleggen om bij je woning te komen moeten er voorrijkosten worden betaald.


Om een beter beeld van de totale kosten te krijgen kan je een gratis offerte aanvragen.

Gebruik onze Checklist bij Bezemschoon Opleveren

Het schoonmaken van een woning voor de overdracht kan een uitdagende taak zijn, vooral als je veel taken op je to-do lijst hebt staan. Maak het jezelf makkelijker met onze handige checklist voor bezemschoon opleveren. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende taken die nodig zijn. Gebruik deze lijst en vink stap voor stap af wat je hebt voltooid.

 • Alle meubels verwijderen; vergeet keukenapparatuur dat je zelf mee hebt genomen ook zeker niet.
 • Posters en stickers verwijderen. Ook als er lijmresten achtergelaten worden deze ervan af halen.
 • Afstoffen en vlekvrij maken van de muren, deuren en plafonds.
 • Raamkozijnen en vensterbanken stof- en vetvrij maken.
 • Badkamer en toilet schoonmaken: vergeet niet de kalk te verwijderen, en reinig het afvoerputje zeker ook.
 • Keuken vetvrij en schoon opleveren.
 • Tuin/balkon schoonmaken.
 • En als laatste: ga met de stofzuiger door de woning en dweil de vloer ook nog even.

Opzoek naar een ontruimingsbedrijf?

Vraag nu een gratis offerte aan wij zijn graag ook voor u de hulp waar u op kan vertrouwen.

Gratis offerte ontvangen!

Hoe werkt het bezemschoon opleveren van een huurwoning?

Wanneer je de huur opzegt van een huurwoning staat contractueel vastgelegd in het huurcontract hoe je de woning moet opleveren. Dit staat omschreven in de opnamestaat. Is dit niet aanwezig in het contract dan moet je de woning opleveren in de staat die de woning was aan het begin van je huurcontract.

Normale slijtage hoef je niet te herstellen. Heb je de woning voor 15 jaar gehuurd dan is het logisch dat de keuken er niet meer zo perfect uitziet. Tevens hoef je grote veranderingen waar de verhuurder zelf of een rechter destijds toestemming voor heeft gegeven ook niet te herstellen. Tenzij dit anders is besproken.

Het is altijd handig om de opnamestaat in een contract op te nemen, zeker wanneer je de woning niet in de meest goede staat hebt aangetroffen bij het afsluiten van een huurcontract.

In dit handige filmpje van Het Juridisch Loket is nog eens duidelijk uitgelegd hoe je een huurwoning moet opleveren:


Hoe werkt het bezemschoon opleveren van een koophuis?

Hoe een koopwoning moet worden opgeleverd wordt afgesproken tussen de verkoper en koper. De makelaar maakt hier voor de overdracht een checklist van die tijdens een laatste inspectie gecontroleerd wordt door de kopende partij. Als er is afgesproken dat de gordijnen overgenomen worden door de koper moeten ze natuurlijk ook nog gewoon aanwezig zijn.

Het ligt helemaal aan de wensen van de kopende partij hoe je de woning moet achterlaten. Zo mag je misschien wel de spijkers in de muren laten zitten als dit is besproken met de kopers van de woning.

Laat de woning schoon en opgeruimd achter. Laat geen afval in de tuin staan. Probeer een woning achter te laten zoals jij die ook graag aan zou willen treffen!

Wist je dat naast het bezemschoon opleveren van je woning een ontruimbedrijf ook de sleuteloverdracht voor je kunnen doen? Zo nemen we nog jou nog meer zorgen uit handen. Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan!

Hoe werkt het bezemschoon opleveren van een vakantiehuis?

Bij een vakantiewoning wordt ook vaak verwacht dat je deze bezemschoon achterlaat, zeker wanneer je met een grote groep vrienden of familie een vakantiehuis huurt. De eindschoonmaak van het huis kan je zelf uitvoeren of wanneer je je er geen zorgen over wilt maken kan je deze uitbesteden. Door het uit te besteden ben je er ook nog eens zeker van dat daarvoor geen bedrag van de borg wordt afgetrokken.

Wanneer je ervoor kiest om zelf het vakantiehuis bezemschoon op te leveren worden er een aantal zaken van je verwacht:

 • Je poetst alles en verwijderd alle vlekken.
 • Het beddengoed haal je van de bedden af.
 • Het vegen of stofzuigen van de vloer.
 • Het schoonmaken van de koelkast en diepvries.
 • Het legen van de vaatwasser.
 • Het afval weg te gooien.

Als je het vakantiehuis achterlaat zoals je die hebt aangetroffen zit je meestal wel goed.

Locatie bezemschoon laten opleveren?

Vraag nu een gratis offerte aan wij zijn graag ook voor u de hulp waar u op kan vertrouwen.

Gratis offerte ontvangen!

Zelf bezemschoon opleveren of uitbesteden?

Het bezemschoon achterlaten van een woning kan zeker aardig wat tijd kosten. Zeker wanneer je niet dichtbij je oude huis woont kan je hiervoor geen tijd hebben.

Wil je de zekerheid hebben dat een woning uitstekend bezemschoon opgeleverd wordt? Laat deze taak dan uitbesteden aan een professional!

Bovendien ervaar je zelf geen stress door het uitbesteden van het bezemschoon opleveren en kan je de volle focus op je nieuwe woning leggen.

Besparen op de uitbesteding van het bezemschoon opleveren: 5 bespaartips!

Wanneer je deze taak uitbesteed kunnen je de kosten voor jezelf laag houden door een paar praktische bespaartips aan te houden.

 • Help mee. Bespaar onze ontruimers tijd en jezelf kosten door ze mee te helpen. Daarnaast bespaar je zelf energie door de zware klussen uit te laten besteden aan onze ervaren professionals.
 • Zelf puin afvoeren. Kies ervoor om zelf het puin af te voeren naar het lokale afvalpunt. Daarnaast is dit in sommige gemeenten zelfs gratis, waardoor je nog meer kan besparen.
 • Ga voor een lokaal bedrijf. Wanneer je voor een lokaal bedrijf gaat voor het bezemschoon maken van je woning kies dan voor een lokaal bedrijf. Op deze manier blijven de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Kijk naar de verzekering. Heb je de inboedel goed verzekerd? Als je een goede verzekering hebt met een hoge waarde dan weet je in ieder geval dat bij schade je inboedel goed gedekt is.

Uitbesteden van het bezemschoon opleveren van je woning?

Laat je graag je huis door een discrete vakman bezemschoon opleveren? Op deze manier kan je in alle rust rustig door spullen heen gaan. Dit is zeker enorm fijn wanneer het na een overlijden nodig is. Laat deze taak uitbesteden en maak het emotionele proces makkelijker voor jezelf. Op zoek naar een geschikt ontruimingsbedrijf?

Start gratis offerte aanvraag!

We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een gratis offerte ontvangt. Kijk goed naar de prijsopbouw en garantievoorwaarden, zodat je verzekerd bent van een eerlijke prijs. Geen zorgen: deze offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend, dus je zit helemaal nergens aan vast!

Bel direct: 085 401 16 78
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 14 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl