Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Tuinontruiming nodig?

Vraag nu gratis een offerte aan, wij helpen je graag verder.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bezemschone oplevering

Tuin ontruimen

Wil je de tuin eens van een flinke opknapbeurt voorzien? Misschien ben je uitgekeken op je huidige tuin en vind je het wel eens tijd voor een nieuw ontwerp. Of verhuis je uit een huurwoning en moet je de tuin leeg en bezemschoon opleveren? Wat de reden ook is, wij onze vakmannen pakken uw klus graag aan!

Start gratis offerteaanvraag!

Nadat de aanvraag is verstuurd komen wij zo snel mogelijk bij je terug met een offerte van een professioneel ontruimingsbedrijf. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

Lees verder op deze pagina om meer te weten te komen over de prijs bepalende factoren voor een ontruiming en wat een ontruiming van een tuin precies inhoudt. Vergeet tenslotte onze bespaartips voor het leeghalen van een tuin ook niet even te bekijken.

Wanneer is het nodig om je tuin te ontruimen?

Het ontruimen en opruimen van een tuin gebeurt veel in combinatie met een woningontruiming. Bij huurhuizen is het vaak zo dat het huis en de tuin in de originele staat moeten worden opgeleverd. Herstelwerkzaamheden die in de tuin moeten worden uitgevoerd bestaan uit het verwijderen van een schutting en de originele schutting terugplaatsen en tuinhuisjes verwijderen.

Denk ook aan een tuin die vol staat met oud meubilair, oude fietsen en wildgroei aan bomen. Voor het opruimen van een vervuilde tuin is het inschakelen van een ontruimer ook een goed idee. Heb je een tuin vol met spullen en wil je er je eigen droomtuin van maken? Ook hiervoor kun je ons ontruimingsbedrijf inschakelen om je tuin helemaal leeg te halen zodat jij met een frisse start kan beginnen aan het maken van een tuin die klaar is voor de zomermaanden.

Wist je dat het ontruimen van een tuin een klus is die perfect te combineren is met het ontruimen van je huis? Door deze klussen te combineren kun je ook nog eens korting krijgen op de totaalprijs!

Welke factoren beïnvloeden de kosten voor het ontruimen van je tuin?

De prijs die je uiteindelijk voor het opruimen van een tuin gaat betalen is sterk afhankelijk van een paar factoren. Elke tuin is namelijk uniek en heeft een eigen aanpak nodig! Laten we een paar factoren bij langs gaan die de totale kosten beïnvloeden:

 • De grootte van de tuin: tuinen zijn er in alle vormen en maten. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat hoe groter de tuin is hoe meer werkzaamheden moeten worden uitgevoerd om de tuin weer in originele staat terug te brengen.
 • Werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden: in je tuin heb je een tegelpad liggen, tuinstenen of een tegel terras dat eruit gehaald moet worden. Tegels kunnen zwaar zijn waardoor dit een klus is die je liever uitbesteedt. Onze woningontruimers verwijderen en voeren alle tegels voor je af. Voor andere klussen draaien ze de hand ook niet om: denk aan het verwijderen van grote struiken, tuinhuisjes en oud tuinmeubilair.
 • Oplevering van de tuin: wanneer een tuin van een huurhuis ontruimd moet worden zitten hier eisen aan hoe dit moet gebeuren. Denk aan het terugplaatsen van de oude schutting en het verwijderen van bouwsels zoals een kippenhok. In het huurcontract staat beschreven hoe de verhuurder of woningbouw wenst de tuin terug te zien.
 • Locatie van je huis: een ontruimingsbedrijf rekent altijd voorrijkosten om de afstand die afgelegd moet worden te kunnen bekostigen. Wil je besparen op deze kosten? Ga dan opzoek naar een ontruimingsbedrijf in de buurt.
 • Spullen afvoeren: staan er veel spullen in de tuin die weg kunnen, meubels die opgekocht kunnen worden door het ontruimingsbedrijf of spullen die je zelf nog wil bewaren. De hoeveelheid spullen die in de tuin staan en wat er mee moet gebeuren hebben invloed op de kosten.

Opzoek naar een vakkundig en discreet ontruimingsbedrijf?

Vraag nu een gratis offerte aan wij zijn graag ook voor u de hulp waar u op kan vertrouwen.

Gratis offerte ontvangen!

Welke taken voert een ontruimer uit in je tuin?

Het compleet leeghalen van een tuin kun je overlaten aan Dienst Reiniging en Ontruimingen. Maar hou er rekening mee dat wij geen hoveniers zijn. Een ontruimer haalt je hele tuin leeg, maar eventueel onderhoud of het aanleggen van een nieuwe tuin doen wij niet. Welke taken voeren wij wel uit in je tuin?

 • Bomen en struiken verwijderen;
 • Oude tegels afvoeren;
 • Vijver verwijderen;
 • Tuinmeubilair opruimen;
 • Schuttingen verwijderen;
 • Bouwsels zoals een tuinhuis of een kippenhok afbreken en afvoeren.

Kortom: onze ontruimers halen de hele tuin leeg zoals jij dat graag wilt.

Bespaartips: tuin ontruimen

Wil je een verwilderde tuin aanpakken en van een drastische make-over voorzien of moet je de tuin in nette staat opleveren? Een ontruimer haalt je complete tuin leeg zodat jij een compleet nieuwe tuin kan gaan aanleggen. Schrikken de kosten voor het inschakelen van professionele vakmannen je toch iets af? We geven je een paar tips zodat jij kan besparen op het opruimen van de tuin.

 1. Help een handje mee. Heb je zelf tijd om de ontruimers mee te helpen met de klus biedt dit dan aan. Op deze manier zijn de ontruimers sneller klaar waardoor de kosten ook lager gaan uitvallen.
 2. Hou een deel van je tuin intact. Kijk eens goed naar je tuin en bepaal of écht de hele tuin ontruimd moet worden. Wanneer een deel van je tuin nog in prima conditie is kun je dit gewoon zo laten.
 3. Voer zelf afval af. Vervoer zelf het afval naar de stort terwijl de ontruimers druk bezig zijn om je tuin te ontruimen. Zo help je je portemonnee een handje door te besparen op de kosten.
 4. Ruim kleine dingen zelf op. Duik de tuin eerst zelf in en kijk wat je makkelijk kan weggooien. Op deze manier bespaar je de ontruimers flink wat werk en bespaar je op de uiteindelijke kosten!

Opzoek naar een professioneel ontruimingsbedrijf?

Vraag nu een gratis offerte aan wij zijn graag ook voor u de hulp waar u op kan vertrouwen.

Gratis offerte ontvangen!

Waarom zou je het ontruimen van je tuin uitbesteden?

Het ontruimen van een tuin kan een flinke tijdrovende klus zijn. Door deze taak uit te besteden aan ons ontruimingsbedrijf weet je dat deze klus grondig en correct wordt uitgevoerd! Op deze manier ben je er zeker van dat je de tuin van je huurhuis goed oplevert aan de verhuurder of woningbouw.

Ben je toe aan een nieuwe tuin en fantaseer je al over een nieuw ontwerp

Laat het zware werk aan onze vakmannen over en laat hun je tuin opruimen. Op deze manier bespaar je jezelf aardig wat tijd!

Tuin laten ontruimen? Vraag een gratis offerte aan!

De tuin ontruimen omdat je verhuist of omdat je in de zomer volop van je eigen tuin wil genieten: wat de reden ook is, schakel onze professionele ontruimers in die deze klus voor je kunnen klaren. Onze vakmannen legen de hele tuin voor je: van tuinhuis tot aan struiken. Nieuwsgierig geworden wat ons ontruimingsbedrijf voor jou kan betekenen?

Start gratis offerte aanvraag!

Nadat de aanvraag bij ons is binnengekomen reageren wij zo snel mogelijk met een offerte voor de klus. De offerteaanvraag is geheel vrijblijvend.

Bel direct: 085 401 16 78
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 14 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl