Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Verwijdering van lijkgeur.

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Reiniging van een woning na een maagbloeding

Het verwijderen van lijkgeur

Het is een ongemakkelijk feit dat de ontbinding van een menselijk lichaam al begint binnen 15 minuten na het stoppen van de hartslag. Eenmaal in dit proces, ontstaat er een kenmerkende en doordringende geur die zich sterk kan hechten aan muren, plafonds en andere materialen zoals hout, tapijt en beton.

Dit komt omdat, tijdens de ontbinding, bacteriën het lichaam van binnenuit 'consumeren' en gassen produceren. Deze gassen laten het lichaam opzwellen en uiteindelijk barsten, waardoor lichaamssappen vrijkomen die zich in de omgeving verspreiden. Deze sappen en gassen hechten zich aan oppervlakken en zorgen voor de doordringende geur van ontbinding. Zelfs als een ruimte op het eerste gezicht schoon lijkt, kan de onaangename geur blijven hangen.

Bijzonder problematisch zijn de chemicaliën putrescine en cadaverine, deze zijn verantwoordelijk voor de sterke, vervelende geur. Beide stoffen hebben dezelfde chemische formule (NH2(CH2)5NH2) en zijn indicatoren van ontbinding. Om de ruimte weer een normale geur te geven, moeten deze stoffen volledig van de locatie worden verwijderd.

Als u geconfronteerd wordt met deze uitdagende en onaangename situatie, dan staat DREO klaar om u te helpen. Met onze professionele reinigingsdiensten kunnen we ervoor zorgen dat alle sporen van de ontbinding, inclusief de penetrante geur, grondig worden verwijderd. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een einde aan de onaangename situatie.

Lijkgeur laten verwijderen? | 085 401 16 78 | Actief door heel Nederland

Gezondheidsgevaren van een lichaam in ontbinding

Een ontbindend lichaam kan een ernstig en direct gezondheidsrisico vormen. Het kan een broedplaats zijn voor potentieel schadelijke bacteriën en virussen, en kan ziekten zoals gastro-enteritis aantrekken of veroorzaken. Bovendien kan het ongedierte zoals ratten, muizen, kakkerlakken en mieren aantrekken.

Zelfs een lichaam dat net is begonnen te ontbinden, kan al een gevaar zijn als potentiële drager en verspreider van ziektes. Deze ziektes, zoals cholera en hepatitis, kunnen worden overgebracht door lichaamssappen. In sommige gevallen kan zelfs HIV worden verspreid.

Daarnaast zijn er ook psychologische gevolgen verbonden aan het in aanraking komen met de geur van ontbinding, vooral als dit onverwachts gebeurt. De sterke, doordringende geur kan op zichzelf al posttraumatische stresssymptomen triggeren bij mensen die aan deze aandoening lijden.

Het is dus cruciaal dat u onmiddellijk actie onderneemt bij het omgaan met een ontbindend lichaam. Bij DREO hebben we de ervaring en expertise om op een veilige en grondige manier met deze situatie om te gaan. Wij zorgen ervoor dat alle risico's worden aangepakt en dat de ruimte veilig en schoon wordt gemaakt. Neem contact met ons op en laat ons u helpen deze moeilijke situatie te navigeren.

Waarom lijkgeur verwijderen belangrijk is

Het teken van dood, ontbinding en andere biohazard situaties is een onmiskenbare geur die moeilijk te verwijderen kan zijn. Het is van cruciaal belang dat deze geur, een bijproduct van dergelijke situaties, grondig wordt aangepakt - en dat is precies waar onze gespecialiseerde diensten bij DREO op gericht zijn.

Identificeren en neutraliseren van alle geurbronnen gerelateerd aan biohazards en ontbinding is een essentieel onderdeel van dit proces. Dit is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar ook om te garanderen dat alle verontreinigingen volledig worden verwijderd. Mogelijke bronnen van deze geuren kunnen variëren van residuen van ontbinding en overlijden, tot ongedierte zoals knaagdieren en insecten, bacteriën, stofdeeltjes in het tapijt of zelfs bedorven voedsel.

Onthoud, een onaangename geur zoals de geur van ontbinding kan niet permanent worden verwijderd zonder de volledige verwijdering van de bron van de geur, inclusief alle residuen en bijproducten.

Geuren spelen een cruciale rol bij het creëren van herinneringen. Daarom is het verwijderen van trauma-gerelateerde geuren van groot belang - dit mag absoluut niet worden onderschat.

Bij DREO begrijpen we hoe kritiek deze taak is, en we hebben de ervaring en het vakmanschap om deze correct uit te voeren. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het herstellen van uw ruimte naar een veilige, schone en aangename omgeving.

Lijkgeur verwijderen en post-trauma sanering en ontsmetting

Geuren, met name die van ontbinding, kunnen vaak worden teruggevoerd naar een primaire bron. Hoewel het verwijderen van deze bron vaak vrij eenvoudig is, laat het residuen achter die moeilijk te identificeren en te verwijderen zijn. Het zijn juist deze restanten die ervoor zorgen dat de onaangename geur van ontbinding blijft hangen.

Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij een overlijden enige tijd onopgemerkt is gebleven. Er kan een aanzienlijke hoeveelheid afval, vloeistoffen en bacteriën in de ruimte zijn opgebouwd, vooral als lichaamssappen de tijd hebben gehad om in te trekken. Dit kan variëren van enkele dagen tot weken, en in extreme gevallen zelfs maanden.

Bij DREO lokaliseren we eerst de bron van de geur en neutraliseren deze vervolgens. Dit leidt tot een grondig proces van geurverwijdering, dat afhankelijk van de bron van de geur, heel wat werk kan inhouden. In zeer extreme gevallen kan de geur zelfs meerdere centimeters diep in betonnen structuren doordringen, waarbij de expertise van een gespecialiseerde professional absoluut noodzakelijk is.

Het verwijderen van de geur van ontbinding is een essentiële stap in het proces van traumareiniging en biohazard sanering. Deze taak gaat hand in hand met de eliminatie van ernstige problemen die voortvloeien uit ontbinding, vooral wanneer het ontbindingsproces al in een vergevorderd stadium is.

Bij DREO zijn we hooggekwalificeerd in het verwijderen van elk teken dat herinnert aan het trauma, inclusief de geuren die ermee gepaard gaan. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het herstellen van een veilige, schone en aangename omgeving.

Ontbinding en lijkgeur verwijdering door professionals

Het simpele feit van het verwijderen van een lichaam en het oppervlakkig reinigen van de omringende gebieden met huishoudelijke schoonmaakmiddelen is verre van afdoende. Zowel op korte als lange termijn zal dit de onaangename geur en de bijbehorende gezondheidsrisico's niet uitbannen. Het is cruciaal dat er professionele, industriële producten worden gebruikt die gecertificeerd zijn om ziekteverwekkers te doden en de onaangename, penetrante geurmoleculen te neutraliseren.

In sommige situaties kan het zelfs nodig zijn om delen van de vloer, wand of andere oppervlakken te verwijderen en te vervangen, omdat de biologische vervuiling zo diep is doorgedrongen dat herstel onmogelijk is. Een professional kan de ernst van de situatie beoordelen en vaststellen welke oppervlakken kunnen worden gereinigd en welke moeten worden verwijderd.

Dit soort situaties en de verwijdering van de geur van ontbinding is absoluut een taak voor getrainde reinigingsspecialisten. Onder geen beding moet dit worden uitgevoerd door iemand die niet de juiste opleiding en ervaring heeft, omdat het risico op besmetting met ziekteverwekkers aanzienlijk is, en nog veel groter is wanneer een ongetraind persoon probeert schoon te maken.

Bij DREO zijn we meer dan een standaard schoonmaakbedrijf. We streven ernaar om de ruimte zo schoon mogelijk achter te laten met minimale schade. Indien nodig zullen we persoonlijke bezittingen en vervuilde oppervlakken zorgvuldig verwijderen en afvoeren volgens de wetgeving voor medisch afval, waarvoor wij een vergunning hebben.

Ons team van specialisten staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We werken samen met nabestaanden en familieleden, slachtofferhulp Nederland, GGZ Nederland, woningcorporaties, zorgcentra en andere hulpverlenende instanties.

Wij zijn hier om u te helpen, dus aarzel niet langer. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, of mail of bel ons direct op info@dreo.nl of 085 401 16 78.

5 sterren beoordeling review dreo
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2022 DREO.nl