Biohazard

Schoonmaak na overlijden vrouw

Michel
Auteur
08/09/22

Lieve mensen, heeft u het gevoel dat bij een familielid, geliefde, vriend(in) of kennis van u iets is gebeurd, waarbij het u ernstigste denkt. Bel aub de politie en laat deze binnen gaan kijken. Loop nooit zelf naar binnen. Al is het met de beste bedoelingen. Wat u misschien aantreft kan veel invloed op u hebben. Wij noemen het " een traumatische gebeurtenis"

We werden gebeld door een uitvaartondernemer uit Terneuzen. De uitvaartondernemer was met enige urgentie een Specialistisch Reinigingsbedrijf aan het zoeken, die een slaapkamer konden reinigen waar een mevrouw was overleden. De familie was geadviseerd door zowel de politie als de uitvaartondernemer zelf om niet de slaapkamer te betreden en dit te laten doen door een specialistisch bedrijf. Het beeld zou ernstig zijn en dit zou de familie niet moeten zien.

Het bedrijf waar de uitvaartondernemer eerder mee werkte, had blijkbaar een slechte indruk achter gelaten, waarbij ze nu bij ons bedrijf terecht kwamen via het zoeken op internet. Door ons persoonlijk verhaal, reviews door andere klanten en onze website, wilde ze graag dat wij de klus zouden aannemen. De vraag was, op wat voor korte termijn, wij konden beginnen.

Het verhaal was bij ons duidelijk, de mevrouw die was overleden, was net gevonden. De familie moest alles nog regelen voor de uitvaart en wilden dit het liefste in de woning van hun overleden moeder doen.  

Wij begrijpen dit volledig dat er dan wat urgentie bij zit, om ervoor te kunnen zorgdragen dat de ruimte waar de vrouw is overleden, met enige spoed te reinigen. De urgentie zat voornamelijk in zodat de familie alles kon gaan regelen, zonder ook maar enige risico te lopen om de ruimte te zien zonder dat deze gereinigd is.

Na nog wat kort overleg met de uitvaartondernemer en wat werk verschoven te hebben, zijn wij ook direct die kant opgereden om de klus te klaren. Dit na grote tevredenheid van de uitvaartondernemer, dat we direct kwamen.

Ter plaatse troffen wij de zoon en zijn vrouw aan, na kort uitgelegd te hebben wie wij waren, hebben wij de ruimte bekeken en vervolgens ons klaar gemaakt om aan de klus te beginnen.

Het begint met het klaar zetten van ons materiaal en apparatuur. Wat belangrijk is om te weten is dat al onze apparatuur filters heeft van de hoogste klasse. En wij bij elke klus een nieuwe filter gebruiken. Lichaamstof kan en mag niet door de ruimte dwarrelen. Wij zorgen er ook voor dat dit bij ons ook nooit gebeurd.

Nadat alles klaar stond hebben wij onze beschermende kleding aan getrokken en zijn aan de klus begonnen. Nadat al het besmet materiaal ingepakt, geseald en afgevoerd was, is de kamer volledig door ons gedesinfecteerd.

Voor ons weer een klus geklaard, waarbij we wederom hopen dat we weer iets bijdragen aan het verwerken van het verlies van een dierbare.

De Dreo Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze e-mail lijst en blijf op de hoogte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Het is vrijblijvend en je kan je ten alle tijden uitschrijven.
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2022 DREO.nl