24/7 Ontruiming
Zorgvuldig

Het ontruimen van een woning volledig ontzorgd.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partij die voor u het leegruimen van een woning volledig uit handen neemt, bent u bij Dreo aan het juiste adres.

Dreo staat voor u klaar met een professioneel team om uw woning snel te ontruimen. Ontruiming is al mogelijk binnen één dag.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Wanneer Dreo inschakelen om uw huis te ontruimen?

Er zijn legio redenen om te kiezen voor professionele woningontruiming.
Enkele redenen zijn bijvoorbeeld:

 • Verhuizen;
 • Emigreren;
 • Samenwonen in een andere woning;
 • Echtscheiding
 • Overlijden van de bewoner;
 • Bedrijfsontruimingen
 • Ontruiming voor senioren;
 • Achterstallige huur van de bewoner;
 • Achterstallig onderhoud van de woning en de woning moet weer bewoonbaar worden gemaakt.

Wanneer u een ontruiming moet regelen wilt u graag snel geholpen worden. Dreo biedt een snelle service en een klantvriendelijke aanpak. Een huis laten leeghalen door Dreo gebeurt altijd op efficiënte, discrete en persoonlijke wijze. Heeft u een speciaal verzoek? Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Dienst Reiniging en Ontruimingen

Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
Afvoer van overgebleven spullen
Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Verkoop- en verhuur klaar
Alle klus- en schoonmaakwerkzaamheden
24/7 bereikbaar
7 dagen per week
Of bel ons direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact over woning ontruiming in Noord-Brabant.

Ook in de avonduren en in het weekend
Landelijk en flexibel inzetbaar
Spoedontruiming specialist
Vrijblijvende offerte ontvangen
24 uurs beschikbaarheid
Servicegericht en planmatig
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google

Onze klanten aan het woord

Na een woning 11 jaar verhuurd te hebben, wilde ik deze gaan verkopen. Na vertrek van huurders bleek dat de woning ernstig was vervuild en een normale poetsbeurt niet zo voldoen. Daarom contact gezocht met DREO. In een mum van tijd hadden ze een plan van aanpak gemaakt, een bijzonder reëel tarief overlegd en zijn na akkoord gestart. De heren zijn 's-morgens vroeg begonnen en hebben tot middernacht door gewerkt. Met als resultaat een frisse, schone en toonbare woning. Tot in de kleinste details verzorgd!!Mede dankzij DREO is de woning binnen een week verkocht.

Waar zal ik beginnen, mijn moeder was in volledig isolement geraakt. Haar huis kwam ze niet meer uit, ruimde niet meer op, maakte niet meer schoon en na een paar jaar kon je nog amper door het huis bewegen. Het werd een onhygiënisch en onhandelbare situatie. Op Zaterdagavond Dreo gebeld, stonden ze Maandagavond de schade al op te nemen en de eerste reparaties door te voeren. Mijn moeder aan de hand genomen en heel het huis leeg gehaald om het daarna weer helemaal schoon op te leveren. Ze hebben met de nodige instanties contact opgenomen zodat mijn moeder weer veilig in haar huis kon wonen, aan alles werd gedacht! Ik ben ze erg dankbaar dat ze in zo'n korte tijd mijn moeder weer hoop op een mooie toekomst hebben kunnen geven.

Michel en David hebben onze schuur, waar meerdere jaren een duiventil was gevestigd, volledig gereinigd en gedesinfecteerd. Na een snel bezoek was er binnen enkele dagen een goede offerte met verschillende opties, waarna er na opdracht binnen een week het werk is uitgevoerd. De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!

Ik werk als manager bedrijfsvoering bij Woningcorporatie Woningbelang, circa 4600 eenheden. Wij hadden in het weekend schade van "kwajongens". De schade was enorm, vooral omdat het poeder uit de brandblussers kwalificeert als chemisch afval. Het poeder zat werkelijk overal. Wij konden geen enkel bedrijf vinden bereid om diezelfde zaterdag nog langs te komen. Eén telefoontje was voldoende. De mannen kwamen diezelfde zaterdag nog uit Rotterdam gereden en heb tot in de nacht doorgewerkt om al het poeder te verwijderen. Dit naar dikke tevredenheid van huurders en van ons. Wat een flexibele houding! Ik was bang dat ik de hoofdprijs zou betalen, maar de factuur was echt schappelijk. Top bedrijf!

Michel en David hebben mij uitstekend geholpen met het schoonmaken van mijn balkon. Een stel duiven hadden er een nestje gemaakt. Ze konden de week nadat de duiven waren uitgevlogen meteen langskomen om het schoon te maken. Mijn balkon is nu weer netjes. Ik kon dezelfde avond weer buiten zitten.

Helaas moest door het overlijden van familie het huis snel worden schoongemaakt. Michel is een op en top professional die doet wat hij zegt en meer. Daarnaast heel prettig in de omgang. Een absolute aanrader voor een snelle en grondige schoonmaakklus.

Niet zomaar ontruimers

Elke klus en iedere situatie is anders, maar iedereen krijgt onze 100% persoonlijke aandacht en wij zullen elke klus tot volledige tevredenheid van de klant afronden.

De schoonmaak van extreme situaties vereist de juiste kennis, middelen, apparatuur en technieken. Wij willen extreme situaties omzetten naar gezonde, veilige en frisse woon- en werkomgeving voor een ieder die onze hulp nodig is.

Bel ons: 085 401 16 78Michel en David van team Dreo

Woning ontruiming met spoed

Heeft u hulp nodig bij het leeghalen van een pand of woning en moet het snel gebeuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan namelijk niet alleen bekend om onze vakkundigheid maar ook om snelheid. De meeste ontruimingen kunnen wij zelfs al binnen één dag uitvoeren. Wanneer u hier hulp bij nodig hebt, kunt u het beste even bellen. We kunnen dan direct de mogelijkheden bespreken. Of het nu gaat om een kleine woning of juist een groot kantoorpand, voor ons is het geen enkel probleem.

Spoed ontruiming? Vandaag nog geregeld. Bel ons direct.

Bel: 085 401 16 78

24/7 in heel Nederland

Of het nu een grote klus of een kleine klus is, onze medewerkers zorgen dat alles zorgvuldig wordt uitgevoerd en staan graag voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor diverse diensten omtrent woningontruiming na overlijden. Heeft u verder nog vragen over woning ontruimen na overlijden of heeft u andere vragen? Neem dan in alle rust contact met ons op.

Bel: 085 401 16 78
verhuisdozen

Hoe werkt het uitbesteden van woning ontruiming? De werkwijze van een woning ontruimen:

 1. Prijsopgave:
  Wilt u meer weten over de kosten van een woningontruiming? Neem dan telefonisch contact met ons op of doe via onze website een aanvraag voor een vrijblijvende offerte. Samen gaan we om de tafel om de situatie en uw wensen te bespreken.
 2. Akkoord & planning:
  Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte nemen wij contact met u op. Samen plannen we een datum en een tijdstip in. Wij kunnen vaak al binnen 1 á 2 dagen voor u aan de slag.
 3. Ontruiming & uitvoering:
  Nadat uw woning bezemschoon is opgeleverd krijgt u van ons de factuur toegestuurd. Maar dit doen wij pas als u 100% tevreden bent.

Woning leeghalen na overlijden of hulp bij senioren verhuizing

Is een dierbare overleden en bent u de aangewezen persoon om het huis leeg te halen? Moet het ouderlijk huis dat deel uitmaakt van een nalatenschap leeggehaald worden? Ondersteuning van een betrouwbare partij is prettig in deze zware tijd. Wij helpen u graag bij de woningontruiming na overlijden door onze bekwame vakmensen in te zetten.

Verhuizen is altijd stressvol, maar vooral als oudere is het niet meer zo makkelijk om te verhuizen. In sommige gevallen is het wel noodzakelijk. Bijvoorbeeld als uw huidige woning niet meer voldoet en u gaat verhuizen naar een aanleunwoning. Met onze rustige aanpak zorgen wij voor een zorgeloze verhuizing en voelt u zich direct thuis op uw nieuwe plek.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en hoe wij u met het ontruimen van woningen kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct via: 085 401 16 78.

Woning ontruiming door heel Nederland

Bij het leeghalen van een woning komt meer kijken dan u wellicht zou denken. Toch kan het veel stress en zorgen met zich mee brengen. Wij helpen u graag om deze last van uw schouders te halen. Voor een zorgeloze woningontruiming bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland en onze klanten zijn tevreden met onze service. U kunt gebruik maken van onze diensten voor verschillende soorten woningontruimingen. Wij stellen een duidelijke en efficiënte aanpak op voor het ontruimen van uw woning of pand en doen dit volgens een transparante werkwijze, met een vaste en eerlijke prijs.

U kunt gebruik maken van onze diensten voor verschillende soorten woningontruimingen. Wij stellen vooraf een efficiënt ontruimingsplan op en met onze ervaring kunnen wij het plan in goede banen leiden. Bel ons direct via 085 401 16 78 voor meer informatie. Wij bieden onze diensten landelijk aan en onze klanten zijn erg tevreden met onze service.

Aanvullende diensten en mogelijkheden:

Naast het opruimen van de inboedel van de woning, kunnen wij u ook helpen met extra diensten om de woning zo netjes mogelijk achter te laten. Denk hierbij aan:

 • Professionele reiniging, schoonmaak en desinfectie;
 • Kelder of zolder opruimen;
 • Het reinigen van de panden;
 • Afbraak- en demontagewerk;
 • Het verwijderen van vloerbedekking en raambekleding;
 • Schroeven verwijderen en het opvullen van gaatjes;
 • Loslatende plinten vastzetten;
 • De ontruiming van tuinen;
 • En meer.. vraag het aan ons, wij denken graag met u mee.

Zoekt u een snelle en vakkundige service voor het ontruimen van een woning? Wij regelen het graag. Ook voor bedrijfsontruimingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken bovendien landelijk.

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Liever bellen? U kunt ons bereiken via: 085 401 16 78.

Ook in de avonduren en in het weekend
Landelijk en flexibel inzetbaar
Spoedontruiming specialist
Vrijblijvende offerte ontvangen
24 uurs beschikbaarheid
Servicegericht en planmatig

Klanten beoordelen ons met een:

9.8/10


Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op als u vragen over onze diensten heeft.

Bel: 085 401 16 78
Michel en David van team Dreo
Of bel ons direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact over woning ontruiming in Noord-Brabant.

Ook in de avonduren en in het weekend
Landelijk en flexibel inzetbaar
Spoedontruiming specialist
Vrijblijvende offerte ontvangen
24 uurs beschikbaarheid
Servicegericht en planmatig

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op als u vragen over onze diensten heeft.

Bel: 085 401 16 78
Michel en David van team Dreo

Onze klanten aan het woord

Na een woning 11 jaar verhuurd te hebben, wilde ik deze gaan verkopen. Na vertrek van huurders bleek dat de woning ernstig was vervuild en een normale poetsbeurt niet zo voldoen. Daarom contact gezocht met DREO. In een mum van tijd hadden ze een plan van aanpak gemaakt, een bijzonder reëel tarief overlegd en zijn na akkoord gestart. De heren zijn 's-morgens vroeg begonnen en hebben tot middernacht door gewerkt. Met als resultaat een frisse, schone en toonbare woning. Tot in de kleinste details verzorgd!!Mede dankzij DREO is de woning binnen een week verkocht.

Waar zal ik beginnen, mijn moeder was in volledig isolement geraakt. Haar huis kwam ze niet meer uit, ruimde niet meer op, maakte niet meer schoon en na een paar jaar kon je nog amper door het huis bewegen. Het werd een onhygiënisch en onhandelbare situatie. Op Zaterdagavond Dreo gebeld, stonden ze Maandagavond de schade al op te nemen en de eerste reparaties door te voeren. Mijn moeder aan de hand genomen en heel het huis leeg gehaald om het daarna weer helemaal schoon op te leveren. Ze hebben met de nodige instanties contact opgenomen zodat mijn moeder weer veilig in haar huis kon wonen, aan alles werd gedacht! Ik ben ze erg dankbaar dat ze in zo'n korte tijd mijn moeder weer hoop op een mooie toekomst hebben kunnen geven.

Michel en David hebben onze schuur, waar meerdere jaren een duiventil was gevestigd, volledig gereinigd en gedesinfecteerd. Na een snel bezoek was er binnen enkele dagen een goede offerte met verschillende opties, waarna er na opdracht binnen een week het werk is uitgevoerd. De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!

Ik werk als manager bedrijfsvoering bij Woningcorporatie Woningbelang, circa 4600 eenheden. Wij hadden in het weekend schade van "kwajongens". De schade was enorm, vooral omdat het poeder uit de brandblussers kwalificeert als chemisch afval. Het poeder zat werkelijk overal. Wij konden geen enkel bedrijf vinden bereid om diezelfde zaterdag nog langs te komen. Eén telefoontje was voldoende. De mannen kwamen diezelfde zaterdag nog uit Rotterdam gereden en heb tot in de nacht doorgewerkt om al het poeder te verwijderen. Dit naar dikke tevredenheid van huurders en van ons. Wat een flexibele houding! Ik was bang dat ik de hoofdprijs zou betalen, maar de factuur was echt schappelijk. Top bedrijf!

Michel en David hebben mij uitstekend geholpen met het schoonmaken van mijn balkon. Een stel duiven hadden er een nestje gemaakt. Ze konden de week nadat de duiven waren uitgevlogen meteen langskomen om het schoon te maken. Mijn balkon is nu weer netjes. Ik kon dezelfde avond weer buiten zitten.

Helaas moest door het overlijden van familie het huis snel worden schoongemaakt. Michel is een op en top professional die doet wat hij zegt en meer. Daarnaast heel prettig in de omgang. Een absolute aanrader voor een snelle en grondige schoonmaakklus.

Niet zomaar ontruimers

Elke klus en iedere situatie is anders, maar iedereen krijgt onze 100% persoonlijke aandacht en wij zullen elke klus tot volledige tevredenheid van de klant afronden.

De schoonmaak van extreme situaties vereist de juiste kennis, middelen, apparatuur en technieken. Wij willen extreme situaties omzetten naar gezonde, veilige en frisse woon- en werkomgeving voor een ieder die onze hulp nodig is.

Bel ons: 085 401 16 78Michel en David van team Dreo
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl

24/7 Bereikbaar!