Specialistisch schoonmaakbedrijf
in Noord-Brabant

Extreme schoonmaak laten uitvoeren door een specialistisch schoonmaakbedrijf uit Noord-Brabant? Dan bent u bij DREO aan het juiste adres.

24/7 en 365 dagen per jaar staan wij klaar om u te helpen met specialistische schoonmaak vanuit Noord-Brabant

Beschikbare specialistische schoonmaak diensten in Noord-Brabant

Overlijden & lijkvinding

Volledige schoonmaak, ontsmetting en het ontgeuren van de ruimte. Volledige ontzorging zodat u zich kan focussen op wat belangrijk is.

Moord & suïcide

Het (onverwacht) verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Wij ontzorgen u met schoonmaak, ontsmetting en ontgeuring.

Plaats delict

Een discrete en zorgvuldige werkwijze om de locatie schoon, hygiënisch en veilig achter te laten. In tegenstelling tot enkel visueel schoon.

Lijklucht

De onmiskenbare geur van lijklucht zal blijven hangen nadat het lichaam is verwijderd. Wij vernietigen professioneel de bron van de geur.

Hoarding (verzamelwoede)

Het opruimen, schoonmaken, reinigen en herstellen tot originele staat van een hoarderswoning.

Vervuilde woning

Leven in een extreem vervuilde woning, een bedroevend idee. Deze schoonmaak is een enorme taak.

Wietplantage

Wietplantages richten enorme schade aan een ruimte, woning of bedrijfspand. Vanwege de gevaren moet het professioneel worden hersteld.

Duivenpoep

Meer duivenpoep betekent meer pathogen, parasieten en meer kans op ziektes. Aanhoudend duivenpoep probleem? Wij kunnen helpen.

Nicotineaanslag & rooklucht

Distinctieve sigarettengeur? Gele en/of plakkerige muren en plafonds? Professioneel herstel van uw woning.

Desinfectie

Een stap verder dan schoonmaak voor het oog. Bij desinfectie verwijderen wij ontzichtbare micro-organisme, virussen en bacteriën.

Ontgeuren

Doormiddel van de juiste technieken kunnen wij van iedere ruimte weer een aangename, gezonde en fris ruikende omgeving maken.

Waterschade

Heeft u last gehad van waterschade op uw locatie en moet er hersteld worden? Wij brengen woningen terug in originele staat.

Extreme schoonmaak in Noord-Brabant

Schoonmaak na overlijden & lijkvinding in Noord-Brabant

Op het onverwacht overlijden van een bekende of dierbare kan niemand zich voorbereiden, zowel emotioneel als mentaal. Zeker wanneer het om een onopgemerkt overlijden gaat.

In Nederland bestaat er helaas de opvatting dat de schoonmaak na overlijden door de nabestaanden zelf verricht moet worden. Of dat dit kan bijdragen aan het verwerkings- of afsluitingsproces. Dit is absoluut niet het geval en wij raden het zelf schoonmaken na het overlijden van een bekende of dierbare streng af.

Om u te kunnen helpen in moeilijke tijden staan onze schoonmaakspecialisten 24/7, inzetbaar vanuit Noord-Brabant in heel Nederland voor u klaar.

Er wordt op locatie niet enkel schoongemaakt, wij ontsmetten en ontgeuren de ruimte ook compleet. We nemen de volledige ontzorging op dit gebied op ons, zodat u zich kan richten op wat voor u echt belangrijk is. Na onze schoonmaak is het alsof er nooit iets is gebeurd.

Meer informatie

Schoonmaak na moord & suïcide in Noord-Brabant

Het verlies van een dierbare of bekende aan een zelfmoord of moord is een enorm ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Vooral als dit plaatsvindt in combinatie met een onopgemerkt overlijden.

De meeste mensen gaan er van uit dat de schoonmaak na een zelfmoord of moord de verantwoordelijkheid is van de politie/hulpdiensten of door deze partijen wordt uitgevoerd. Dit is nooit het geval.

Na zelfmoord of moord is het slachtoffer of de nabestaande zelf verantwoordelijk voor de schoonmaak van de locatie. Dat u als nabestaande of betrokkene verantwoordelijk bent, betekent niet dat u zelf ook fysiek de schoonmaak moet uitvoeren. Sterker nog, dit wordt vanwege de gezondheidsrisico's bij de schoonmaak na zelfmoord of moord ten strengste afgeraden.

Gelukkig staan gespecialiseerde bedrijven zoals wij met de juiste kennis, apparatuur en specialisten 24/7, 7 dagen per week klaar om u te helpen vanuit Noord-Brabant na een traumatisch incident.

Onze schoonmaak specialisten maken een ruimte niet alleen voor u schoon, maar ontsmetten en ontgeuren deze ook volledig. Nadat wij zijn langs geweest is het alsof er nooit iets is gebeurd.

Meer informatie

Schoonmaak van plaats delict in Noord-Brabant

De schoonmaak op het plaats delict in Noord-Brabant is enorm zorgvuldig werk, met het doel om de ruimte hygiënisch en veilig achter te laten, in tegenstelling tot enkel visueel schoon (schijn saneren).

Hoe overdreven het ook klinkt, slechts één bloedspetter of ziekteverwekkende aërogeen kan leiden tot serieuze gezondheidsgevaren. De blootstelling hieraan kan besmetting van HIV, tuberculose, hepatitis C, herpes, E. coli en meer opleveren.

Op een plaats delict in omgeving Noord-Brabant gaan wij altijd systematisch te werk, zo kunnen wij ieder soort plaats delict op efficiënte wijze schoonmaken, desinfecteren en in originele staat herstellen.

De schoonmaak specialisten van DREO uit Noord-Brabant zijn getraind en ervaren in het verwijderen van schadelijke biologische verontreinigen, zo ook onaangename geuren als lijkvocht. Het doel van onze specialistische schoonmakers is altijd om schade te minimaliseren en de ruimte te herstellen tot een veilige, leefbare staat.

Meer informatie

Lijklucht laten verwijderen in Noord-Brabant

Enkel een lichaam verwijderen en de omringende gebieden af te spoelen met huishoudelijke schoonmaakmiddelen is niet voldoende. Dit zal op korte & lange termijn de geur en de bijkomende gezondheidsgevaren niet verwijderen. Het is belangrijk dat hiervoor professionele en industriële producten worden gebruikt die gecertificeerd zijn om o.a. pathogenen te doden en de onaangename, penetrante geur moleculen af te breken en te neutraliseren.

In sommige gevallen zal het zelfs verplicht zijn om stukken vloer, wand of andere oppervlakken te verwijderen en te vervangen omdat de biologische verontreiniging zodanig diep is ingetrokken dat dit simpelweg niet meer te redden valt. Een professional kan bepalen welke oppervlakken te reinigen zijn en welke verwijderd dient te worden.

Het omgaan met een soortgelijke situatie en de verwijdering van lijkgeur is iets dat absoluut overgelaten moet worden aan de hiervoor opgeleide schoonmaak specialisten. Dit is onder geen enkele omstandigheid een activiteit dat uitgevoerd dient te worden door iemand die hier niet voor is opgeleid. Het risico op besmetting door ziekteverwekkers is zeer hoog en nog vele malen hoger wanneer een ongetraind iemand probeert schoon te maken.

Onze werkwijze is zeer net en effectief. We zijn niet zomaar een schoonmaakbedrijf dat binnenkomt en alles weggooit, dat kan namelijk iedereen wel.

Wij van DREO uit Noord-Brabant zullen altijd proberen om de ruimte zo schoon mogelijk achter te laten met minimale schade.

Meer informatie

Ontruiming na hoarding (verzamelwoede) in Noord-Brabant

Voor een persoon en betrokkenen kan de schoonmaak na verzamelwoede een lang, vermoeiend en erg stressvol proces zijn. De betrokkenen bij de schoonmaak zullen een strategie nodig hebben om de woning weer in goede staat te kunnen herstellen. Een goede strategie hierin kan zijn om het gehele project op te delen in meerdere, kleinere, beter handelbare projecten.

Durf is iets wat nodig is voor de schoonmaak van een woning die onder verzamelwoede heeft geleden. Onze specialisten uit Noord-Brabant betreden een hoarders woning dan ook in beschermende werkkleding en beschikken over de juiste kennis, ervaring en professionele materialen en apparatuur om de ruimtes terug te brengen naar originele staat.

Het is af te raden om als ongetraind en onvoorbereid persoon zelf aan de slag te gaan met de schoonmaak in een door verzamelwoede vervuilde woning.

Hoe hoarding schoonmaak er in verschillende TV-programma's wordt uitgevoerd, is absoluut niet hoe het er in werkelijk aan toe gaat. De schoonmaak van een door verzamelwoede vervuilde woning brengt vele directe gezondheidsrisico's met zich mee en kan tot ernstige ziekte(s) leiden.

Meer informatie

Schoonmaak extreem vervuilde woning in Noord-Brabant

De schoonmaak van een ernstig vervuilde woning is zeer specialistisch werk, dit kan niet zomaar uitgevoerd worden door ieder 'normaal' schoonmaakbedrijf.

In de meeste gevallen gaat het om jarenlange vuilopbouw en het lijkt haast een onmogelijk opgave om de woning ooit nog te kunnen herstellen. Dit is waar een specialistisch bedrijf - zoals DREO -, een meer waarde biedt.

Naast de schoonmaak, ontsmetting en het ontgeuren kunnen wij ook voorwerpen en oppervlakken zoals sanitair, keukenblokken en vloeren herstellen zodat dit weer als nieuw lijkt.

Op het gebied van schoonmaak van een vervuilde woning hebben wij dusdanig veel ervaring en kennis dat wij na binnenkomst direct een plan van aanpak voor u kunnen uitstippelen. Wij hebben alle kennis, ervaring, apparatuur en middelen om de woning volledig te reinigen en naar terug originele staat te kunnen herstellen.

Wij kunnen verdergaan dan alleen schoonmaak. Moet uw woning in Noord-Brabant ook gedesinfecteerd en uiteindelijk volledig hersteld worden? Dit kunnen wij voor u regelen. Zijn er geuren door de ontlasting van mensen of huisdieren en lijkt de geur onmogelijk te verwijderen? Dit lossen wij voor u op. Voor ieder extreem schoonmaak probleem in omgeving Noord-Brabant kent DREO de oplossing.

Meer informatie

Ontruiming en schoonmaak na wietplantage in Noord-Brabant

Het allergrootste vervuilingsprobleem van wietplantages in Noord-Brabant is de extreme schimmel. Het proces van schimmelverwijdering is niet per se gigantisch moeilijk of levensgevaarlijk (mits je goed beschermd te werk gaat), maar wel ontzettend complex en tijdrovend.

Schimmel verwijderen zonder enige kennis kan je er bijna 100% vanuit gaan dat je schimmeldeeltjes de lucht in blaast die vervolgens delen op andere oppervlakken, hier beginnen ze nieuwe schimmelkolonies.

De schimmel kan leiden tot allerlei allergische reacties en irritaties, denk hierbij aan aandoeningen aan luchtwegen en de huid. Het is enorm belangrijk dat alle aanwezige schimmel juist en veilig wordt verwijderd.Bij de verwijdering van schimmel is het zaak om de ruimte waarin gewerkt wordt te isoleren.

Dit om zo omliggende schone ruimtes te beschermen van de vervuilde ruimtes. Vervolgens zullen we met gecreëerde onderdruk alle schimmeldeeltjes via een sterke luchtstroom met een afzuig apparaat met ingebouwd reinigingsfilter worden afgezogen.

Schimmel kan harde en zachte oppervlakken aantasten, dus ook vloeren, beton en gipsplaten. Hierdoor komt er ook vaak aardig wat sloopwerk bij kijken. Soms is het zelfs nodig om een ruimte compleet kaal te strippen.

Gezien de logistiek zijn wietplantages niet de meest gemakkelijke plekken om te werken. In veel gevallen is er geen elektriciteit meer aanwezig en moeten we een generator meenemen om alle benodigde apparatuur op aan te sluiten. Wanneer er geen stromend wat er is, moet ook dit elders worden gehaald.

Illegale wietplantages kunnen enorme schade achterlaten, maar alles kan terug worden gebracht naar normale staat. Hiervoor is het wel belangrijk om de juiste vakmensen in Noord-Brabant in te huren zodat alle werkzaamheden veilig en vakkundig wordt uitgevoerd.

Meer informatie

Duivenpoep verwijdering & reiniging in Noord-Brabant

Grote hoeveelheden duivenpoep verwijderen is geen taak die onderschat moet worden. Bij het verwijderen van duivenpoep in omgeving Noord-Brabant is ons personeel volledig gekleed in beschermende kleding en ademhalingsbescherming. Zodra er duivenpoep geruimd gaat worden is het belangrijk om zeer goed beschermd te zijn.

Wij verwijderen duivenpoep op een rustige, gecontroleerde wijze. Als een bezetene alle duivenpoep opscheppen, of afspuiten met een hogedrukreiniger is vragen om problemen. Het zal in enorm veel opwaaiende ontlastingstof resulteren. Wij werken volgens professionele reinigingsmethode waarbij wij 1, de ziekmakende pathogenen doden en 2, deze geen kans krijgt om zich door de lucht te verspreiden.

Wij verwijderen bij de locatie in Noord-Brabant als eerst handmatig zoveel mogelijk van de aanwezige duivenpoep. Vervolgens beginnen wij met wassen, schrobben en vegen totdat de aangetroffen ruimte er weer goed uitziet. Pas na de schoonmaak kan er worden bepaald hoe ernstig een ruimte is beschadigd door de duivenpoep. De aangerichte schade is meestal goed te herstellen door een aannemer. Nadat de ruimte schoon is ruikt deze ook weer fris.

Meer informatie

Nicotineaanslag & rooklucht laten verwijderen in Noord-Brabant

Als u ooit in een woning waar intensief is gerookt, vielen er waarschijnlijk 2 dingen op: een distinctieve sigarettengeur - wanneer er genoeg in de woning is gerookt - en een gelige, soms wat plakkerige muren en plafonds.

Wij bieden diverse oplossingen voor de verwijdering van nicotineaanslag en rooklucht vanuit Noord-Brabant. Op deze pagina leggen we u uit hoe de problemen ontstaan en wat de oplossingen zijn.

Ook zullen wij aangeven in welke situaties u zelf nicotineaanslag kan verwijderen en wanneer u dit beter aan een professioneel bedrijf zoals dat van ons kan overlaten.

Meer informatie

Professioneel locatie laten desinfecteren in Noord-Brabant

Met het woord desinfectie worden allerlei verschillende woorden door elkaar heen gebruikt zoals schoonmaken, reiniging, ontsmetten, steriliseren en meer. Dit klopt niet.

Schoonmaken houdt in het voor het oog zichtbare vuil, fysiek verwijderen. Hierbij gaat het echt om het uiterlijk van een oppervlak of voorwerp. Maar desinfecteren of ontsmetten gaat een stap verder.

Nadat een voorwerp of oppervlak dankzij schoonmaak 'schoon' is, wordt deze gedesinfecteerd. Het resultaat van desinfecteren is dat het voorwerp of oppervlak ook hygiënisch doordat alle schadelijke bacteriën en virussen zijn verwijderd.

Bij het desinfecteren ligt de focus niet meer op het verwijderen van zichtbare vervuiling, maar het verwijderen van onzichtbare micro-organismen en bacteriën tot het hygiënisch en veilig is.

In de meeste gevallen is het zaak dat een oppervlak eerst wordt schoongemaakt voordat het gedesinfecteerd kan worden.

Meer informatie

Professioneel locatie laten ontgeuren in Noord-Brabant

Doormiddel van de juiste technieken kunnen wij van iedere ruimte weer een aangename, gezonde en fris ruikende omgeving maken. Wij van DREO hebben verschillende mogelijkheden wanneer het aankomt op het vernietigen van onaangename geuren. Geuren van lijklucht tot aan dierlijke ontlasting en rottend vlees.

Wat zijn deze onaangename geuren? Geuren die wij ruiken zijn de gassen die wij als mens kunnen opmerken. Een aangename of juist onaangename geur is een subjectief concept.

Welke geuren u als persoon wel of niet lekker vindt ruiken is vaak afhankelijk van leeftijd, de samenstelling van uw lichaam (chemie), persoonlijke ervaringen of zelfs culturele achtergrond.Iedereen neemt geuren anders op.

Over het algemeen nemen vrouwen geuren sterker op dan mannen. Zo hebben ook jongeren een sterker reukvermogen ten opzichte van ouderen. Rokers zullen minder goed geuren waarnemen ten opzichte van niet-rokers.

Meer informatie

Herstel na waterschade in Noord-Brabant

Heeft uw ruimte, woning of bedrijfspand waterschade geleden? Team DREO vanuit Noord-Brabant verzorgt volledige ontruiming, schoonmaak en herstel van de locatie tot de originele staat.

Meer informatie

#1 Schoonmaakspecialist in Noord-Brabant

Hoe anderen de samenwerking met DREO ervaren hebben

“Ik werk als manager bedrijfsvoering bij Woningcorporatie Woningbelang, circa 4600 eenheden. Wij hadden in het weekend behoorlijke schade van "kwajongens" die het nodig vonden om een brandblusser leeg te spuiten in een garage van ons met daarin behoorlijk wat geparkeerde auto's. Eén telefoontje was voldoende. De mannen kwamen diezelfde zaterdag nog uit Rotterdam gereden en hebben tot in de nacht doorgewerkt om al het poeder te verwijderen. Dit naar dikke tevredenheid van huurders en van ons. Wat een flexibele houding! Ik was bang dat ik de hoofdprijs zou betalen, maar de factuur was echt schappelijk. Top bedrijf!”

“Na een woning 11 jaar verhuurd te hebben, wilde ik deze gaan verkopen. Na vertrek van huurders bleek dat de woning ernstig was vervuild en een normale poetsbeurt niet zo voldoen. In een mum van tijd hadden ze een plan van aanpak gemaakt, een bijzonder reëel tarief overlegd en zijn na akkoord gestart. De heren zijn 's-morgens vroeg begonnen en hebben tot middernacht door gewerkt. Met als resultaat een frisse, schone en toonbare woning. Tot in de kleinste details verzorgd!! Mede dankzij DREO is de woning binnen een week verkocht.”

“Helaas moest door het overlijden van familie het huis snel worden schoongemaakt. Michel is een op en top professional die doet wat hij zegt en meer. Daarnaast heel prettig in de omgang. Een absolute aanrader voor een snelle en grondige schoonmaakklus.”

“Ik werk als manager bedrijfsvoering bij Woningcorporatie Woningbelang, circa 4600 eenheden. Wij hadden in het weekend behoorlijke schade van "kwajongens" die het nodig vonden om een brandblusser leeg te spuiten in een garage van ons met daarin behoorlijk wat geparkeerde auto's. Eén telefoontje was voldoende. De mannen kwamen diezelfde zaterdag nog uit Rotterdam gereden en hebben tot in de nacht doorgewerkt om al het poeder te verwijderen. Dit naar dikke tevredenheid van huurders en van ons. Wat een flexibele houding! Ik was bang dat ik de hoofdprijs zou betalen, maar de factuur was echt schappelijk. Top bedrijf!”

“Na een woning 11 jaar verhuurd te hebben, wilde ik deze gaan verkopen. Na vertrek van huurders bleek dat de woning ernstig was vervuild en een normale poetsbeurt niet zo voldoen. In een mum van tijd hadden ze een plan van aanpak gemaakt, een bijzonder reëel tarief overlegd en zijn na akkoord gestart. De heren zijn 's-morgens vroeg begonnen en hebben tot middernacht door gewerkt. Met als resultaat een frisse, schone en toonbare woning. Tot in de kleinste details verzorgd!! Mede dankzij DREO is de woning binnen een week verkocht.”

“Helaas moest door het overlijden van familie het huis snel worden schoongemaakt. Michel is een op en top professional die doet wat hij zegt en meer. Daarnaast heel prettig in de omgang. Een absolute aanrader voor een snelle en grondige schoonmaakklus.”

Specialistisch schoonmaakbedrijf uit Noord-Brabant: sterk in extreme schoonmaak

KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl