Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Locatie desinfecteren (tegen infectieziektes)

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Team Dreo dat een klaslokaal aan het desinfecteren is

Desinfecteren tegen infectieziekten

In sommige gevallen volstaat enkel schoonmaken niet en moet een ruimte ook volledig of gedeeltelijk worden gedesinfecteerd. Een voorbeeld hiervan is een kamer waar een MRSA patiënt is overleden, kantoren waar een persoon besmet met een (corona)virus heeft gewerkt of een passagiersvliegtuig waarbij een van de passagiers ebola droeg.

Gelukkig komen zulke situaties niet al te vaak te vaak voor, maar zijn wel realistische desinfectie aanvragen geweest. Een infectieziekte klinkt natuurlijk eng, maar er is geen reden voor paniek. Voorzien van de juiste beschermende kleding en reinigingsmethodes kan iedere ruimte weer naar een veilige status worden gebracht.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Snelle, professionele en prima service in coronatijd.

Services: Intensieve schoonmaak, Kantoor- en werkplekreiniging
24/7 Ruimte laten desinfecteren? | 085 401 16 78 | Actief door heel Nederland
Professional inschakelen

Wat is desinfecteren?

Met het woord desinfectie worden allerlei verschillende woorden door elkaar heen gebruikt zoals schoonmaken, reiniging, ontsmetten, steriliseren en meer. Dit klopt niet.

Schoonmaken houdt in het voor het oog zichtbare vuil, fysiek verwijderen. Hierbij gaat het echt om het uiterlijk van een oppervlak of voorwerp. Maar desinfecteren of ontsmetten gaat een stap verder. Nadat een voorwerp of oppervlak dankzij schoonmaak 'schoon' is, wordt deze gedesinfecteerd. Het resultaat van desinfecteren is dat het voorwerp of oppervlak ook hygiënisch doordat alle schadelijke bacteriën en virussen zijn verwijderd.

Bij het desinfecteren ligt de focus niet meer op het verwijderen van zichtbare vervuiling, maar het verwijderen van onzichtbare micro-organismen en bacteriën tot het hygiënisch en veilig is.

In de meeste gevallen is het zaak dat een oppervlak eerst wordt schoongemaakt voordat het gedesinfecteerd kan worden.

Hoe wij kunnen helpen met desinfecteren

Wij hebben diverse effectieve technieken beschikbaar om voorwerpen, kamers ruimtes, panden of voertuigen goed te desinfecteren. Het toepassen van slechts één van deze technieken kan al genoeg zijn, in sommige gevallen passen wij er meerdere toe om het beste resultaat te realiseren. Iedere situatie zullen we afhankelijk beoordelen om te bepalen welke aanpak voor u het beste zal zijn.

Professional inschakelen

1e Methode: Fysiek schoonmaken & desinfecteren

Wanneer wij 'fysiek schoonmaken & desinfecteren' zeggen, spreken wij hier over de fysieke schoonmaak door onze schoonmaak professionals om deze weer volledig schoon te maken. Vooraf bepalen wij welke oppervlakken en objecten schoongemaakt moeten worden, dit doen we vervolgens met een neutraal detergent. Na dat dit proces juist is uitgevoerd in grote lijnen al schoon en veilig.

Maar, om er 100% zeker te kunnen zijn, behandelen we de objecten en oppervlakken nog met ons desinfectiemiddel. Hoe wij dit toepassen is compleet afhankelijk van de situatie.

2e Methode: Vernevelen

Het kan voorkomen dat methode 1 de klus nog niet volledig heeft klaart, dan moeten de oppervlakken en/of ruimtes ook verneveld worden. Met de vernevel methode laten wij hele kleine druppels vrij in de lucht, deze landen vervolgens op alle oppervlakken en objecten. Door te vernevelen wordt er een hele dunne laag desinfectiemiddel overal op aangebracht, deze doden alle schadelijke bacteriën en virussen. Via de vernevel methode kunnen wij vrij eenvoudig grotere oppervlakken behandelen.

Bij de toepassing van de vernevel methode is het belangrijk dat alle objecten die door vocht beschadigd kunnen raken uit de ruimte worden gehaald. En dat alle elektrische apparaten afgedekt worden met plastic. Alle afgedekte objecten zullen vooraf met de hand gedesinfecteerd.

3e Methode: Chemische oxidatie

Het fysiek desinfecteren of het vernevelen van een ruimte kan menselijke imperfectie bevatten. In principe is een desinfectiemiddel slecht zo effectief als degene die het desinfectiemiddel gebruikt. Dit houdt absoluut niet in dat het geen goede methodes zijn, niet doeltreffend zijn, maar de chemische oxidatie gebeurt machinaal.

Chemische oxidatie is in de meeste situaties goedkoper en sneller. Zo kan u er 100% zeker van zijn dat alle voorwerpen en oppervlakken worden gedesinfecteerd. Ook laat het 0 schadelijke chemicaliën achter en kan het in iedere situatie en op elke locatie worden ingezet.

Tijdens een chemische oxidatie behandeling veranderen wij de moleculaire structuur van een binnenklimaat zodat er chemische oxidatie kan plaatsvinden. Chemische oxidatie is een vorm van super desinfectiemiddel, het dood alle bacteriën en virussen. Alle bacteriën op objecten, oppervlakken en zelfs die in de lucht. Het maakt bacteriën, virussen en schimmels op cellulair niveau volledig kapot.

Chemische oxidatie kent als desinfectiemethode geen nadelen. Het is enkel een techniek dat goed beheerst moet worden door de gebruiker. Het succes is o.a. afhankelijk van het juist afstellen van de machine op basis van de grootte van de ruimte en de kracht van het apparaat.

Professional inschakelen

Laat ons u helpen met professionele desinfectie

Bent u opzoek naar professionele desinfectie op locatie? Wilt u dat uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch is? Neemt u dan contact op met DREO!

Onze specialisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen van de week voor u beschikbaar.

Wij zijn inzetbaar voor o.a. naasten en families, slachtofferhulp Nederland, GGZ Nederland, woningbouwverenigingen, zorgcentra en andere. hulpverlenende instanties.

Wij staan voor u klaar om te helpen, dus wacht geen moment langer.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of mail/bel ons direct via info@dreo.nl of 085 401 16 78

Prijsopgave opvragen
5 sterren beoordeling review dreo
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2022 DREO.nl