Sterk vervuild huis schoonmaken

Sterk vervuild huis laten schoonmaken door een specialistisch schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij DREO aan het juiste adres. Wij zijn direct beschikbaar in heel Nederland.

24/7 en 365 dagen per jaar staan wij klaar om u direct te helpen met de schoonmaak van het sterk vervuild huis
Ontruiming na verzamelwoede
Professionele schoonmaak woning

Schoonmaken van een (sterk) vervuilde woning

Het is erg vervelend om te zien hoe een familielid, dierbare of kennis leeft in een (sterk) vervuild huis. In sommige gevalen is het bekend dat degene in kwestie in een (sterk) vervuild huis woont. Maar in veel gevallen komt er een vorm van schaamte bij kijken en weet het desbetreffende persoon het wonen in een (sterk) vervuilde woning dit maanden tot soms wel jaren voor zich zelf te houden.

Er zijn gevallen waar het voorkomt dat het leven in een (sterk) vervuilde woning gepaard gaat met andere problemen. Denk hierbij aan psychische problemen, een alcoholverslaving, een drugsverslaving of een combinatie van verschillende factoren.

Een sterk vervuilde woning is vaak erg lastig om weer schoon te krijgen. Zo lastig dat naasten van de persoon in kwestie vaak geen redelijke uitweg meer zien, wat natuurlijk volledig te begrijpen is. Daarbij komt ook nog eens dat er zoveel vragen komen over de schoonmaak van een sterk vervuilde woning.

Wij kunnen je helpen met de schoonmaak en reiniging van de sterk vervuilde woning.

Professional inschakelen

Een (sterk) vervuild huis schoonmaken doe je niet zomaar

Door de bomen het bos niet meer zien.. In de meeste gevallen van sterkvervuilde woningen gaat het niet om maanden, maar om jaren van vervuiling. Het is bijna onmogelijke opgave om een sterk vervuild huis zelf schoon te maken.

Doordat de schoonmaak van een sterk vervuild huis zo lastig is, kom je erachter dat de schoonmaak eigenlijk heel specialistisch werk is. Het lijkt een onmogelijk opgave om de woning weer in goede staat te krijgen.

Geen idee waar te beginnen bij de schoonmaak van een vervuilde woning en lijkt het een onmogelijke klus? Schakel dan hiervoor een specialist in om het sterk vervuild huis schoon te maken en te reinigen om zo in goede staat te herstellen.

Wij gaan verder dan 'schijn schoonmaak', de schoonmaak waarbij de ruimte weer schoon is voor het oog. Bij jarenlange sterke vervuiling van een huis zijn er vaak enorm veel bacteriën aanwezig, deze zullen ook in de aanwezige meubels, objecten en zelfs oppervlakken zijn getrokken. Na ons bezoek is de woning weer écht schoon, hygiënisch en veilig.

Een nieuwe, frisse start.

Zo kunnen wij niet alleen de ruimte reinigen, maar ook de badkamers, toiletten, wasbakken, keukens en vloeren voor de nieuwe, frisse start. Geen zorgen, wij helpen op ieder gebied met de schoonmaak en reiniging van het sterk vervuilde huis.

Bij binnenkomst kunnen onze specialistische schoonmakers vaak al een plan van aanpak opzetten om het sterk vervuild huis schoon te maken. Wij beschikken namelijk over alles wat benodigd is om het sterk vervuild huis weer schoon te krijgen. Daarnaast zijn wij ook instaat om alle aanwezige nare geurtjes te verwijderen van de (sterk) vervuilde woning en het in volledigheid te desinfecteren.

Voor bijna iedere woning bieden wij maatwerk, je bent bij ons aan het goede adres.

Jezelf of een dierbare een nieuwe, frisse start bieden? Wij helpen om weer een gezonde, prettig leefbare omgeving te creëren.

Professional inschakelen

Confronteren met de schoonmaak van een (sterk) vervuilde woning

In de meeste gevallen is het niet een directe keuze van de bewoner geweest om in de omstandigheden van een (sterk) vervuild huis te leven. Vaak is het leven in een sterk vervuild huis een vervelend gevolg van een onderliggend probleem.

Dit onderliggende probleem kan een hele gevoelige kwestie zijn. Daarom is het niet prettig en af te raden om de bewoner van de sterk vervuilde woning direct te confronteren met de benodigde schoonmaak van het huis. Het is verstandiger om het desbetreffende persoon met respect te benaderen en de passende hulp te bieden.

Na de schoonmaak van de (sterk) vervuilde woning is de bewoner vaak zo blij dat ze zich niet meer hoeven te schamen over hun voormalige woonsituatie. Gelukkig maar. Wij helpen aan een nieuwe, frisse start.

Neem contact met ons op en help uw familielid, dierbare, vriend of kennis aan een nieuwe start.

Leest u dit omdat u zelf in een vervuild huis woont? Dit komt veel voor in Nederland, je bent hier niet alleen in. Maar voor je gezondheid en leefgenot is het wel belangrijk om hiermee aan de slag te gaan. Het is logisch dat je moeite kan hebben met afscheid nemen van sommige spullen of dat je door de bomen het bos niet meer ziet en niet weet waar je moet beginnen. Wij helpen je graag aan jouw nieuwe, frisse start. Wij hebben respect voor jou en je situatie. Daarom kunt u erop vertrouwen dat wij uiterst professioneel en discreet te werk gaan. Wij zullen zo snel mogelijk langskomen om u te helpen met de schoonmaak van de vervuilde woning. Na ons bezoek is het alsof er nooit iets gebeurd is. Een frisse woning, een nieuwe start.

Professional inschakelen

De schoonmaak van een (sterk) vervuild huis is erg intensief

Sommige mensen denken dat de schoonmaak van een sterk vervuilde woning zo gedaan is, dat het een kwestie van weggooien en poetsen is, dit ligt in praktijk vaak anders. Doordat de woning vaak voor langere tijd – maanden tot jaren – sterk is vervuild, wordt het alleen maar moeilijker om de woning volledig te reinigen.

Mensen komen er vaak gaandeweg achter dat het beter is om professionele hulp in te schakelen, omdat de schoonmaak van een (sterk) vervuilde woning meestal een stuk zwaarder uitvalt dan vooraf gedacht. De schoonmaakmiddelen die beschikbaar zijn voor particulieren zijn vaak minder effectief dan als die van een specialist. Voor de schoonmaak van een (sterk) vervuild huis bekijken wij hoe sterk het huis vervuild is, welke materialen, middelen en technieken het beste gebruikt kunnen worden en welke juist niet. Ook een goed plan van aanpak en de juiste ervaring komen hier van pas.

Professional inschakelen

Professionele reiniging van een (sterk) vervuild huis

Heb je er voor gekozen om een specialist in te schakelen voor de schoonmaak en reiniging van een (sterk) vervuilde woning? Het begint allemaal met het leegruimen van de woning. Het is ideaal wanneer er niets meer in de desbetreffende ruimte staat. Zo kunnen wij eenvoudig uit de voeten en beginnen met de grondige schoonmaak van de (sterk) vervuilde ruimte.

Nadat wij de woning volledig hebben schoongemaakt, beginnen we met het herstellen van de woning. Wanneer er vervelende geuren verwijderd moeten worden of er gedesinfecteerd moet worden, gebeurt dit in de laatste stage.

Professional inschakelen

Een (sterk) vervuild huis brengt gezondheidsrisico's met zich mee

Op alle opdrachten die wij krijgen m.b.t. sterk vervuilde woningen, treffen wij vele dingen aan die gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Zo komen wij bijvoorbeeld met geregeld ongedierte, bedorven voedsel, schimmels, bloed, ontlasting, etc. tegen in (sterk) vervuilde woningen.

Ruimtes waar bovengenoemde dingen aanwezig (geweest) zijn, zullen bomvol zitten met micro-organismen zoals bacteriën, virussen en parasieten. Dit vormt grote gezondheidsrisico's voor het menselijk lichaam bij contact. Wij werken ten alle tijden volgens strikte regels en protocollen om het werk zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren.

In praktijk zien wij helaas vaak dat mensen het eerst zelf proberen schoon te maken. Zelf aan de slag met de schoonmaak in een (sterk) vervuild huis zonder de juiste kennis, middelen en ervaring, kan een persoon nare ziektes oplopen. Raadpleeg altijd een professional wanneer je wordt geconfronteerd met een sterk vervuild huis.

Professional inzetten

#1 Schoonmaakspecialist in Noord-Brabant

Hoe anderen de samenwerking met DREO ervaren hebben

“Ik werk als manager bedrijfsvoering bij Woningcorporatie Woningbelang, circa 4600 eenheden. Wij hadden in het weekend behoorlijke schade van "kwajongens" die het nodig vonden om een brandblusser leeg te spuiten in een garage van ons met daarin behoorlijk wat geparkeerde auto's. Eén telefoontje was voldoende. De mannen kwamen diezelfde zaterdag nog uit Rotterdam gereden en hebben tot in de nacht doorgewerkt om al het poeder te verwijderen. Dit naar dikke tevredenheid van huurders en van ons. Wat een flexibele houding! Ik was bang dat ik de hoofdprijs zou betalen, maar de factuur was echt schappelijk. Top bedrijf!”

“Na een woning 11 jaar verhuurd te hebben, wilde ik deze gaan verkopen. Na vertrek van huurders bleek dat de woning ernstig was vervuild en een normale poetsbeurt niet zo voldoen. In een mum van tijd hadden ze een plan van aanpak gemaakt, een bijzonder reëel tarief overlegd en zijn na akkoord gestart. De heren zijn 's-morgens vroeg begonnen en hebben tot middernacht door gewerkt. Met als resultaat een frisse, schone en toonbare woning. Tot in de kleinste details verzorgd!! Mede dankzij DREO is de woning binnen een week verkocht.”

“Helaas moest door het overlijden van familie het huis snel worden schoongemaakt. Michel is een op en top professional die doet wat hij zegt en meer. Daarnaast heel prettig in de omgang. Een absolute aanrader voor een snelle en grondige schoonmaakklus.”

“Ik werk als manager bedrijfsvoering bij Woningcorporatie Woningbelang, circa 4600 eenheden. Wij hadden in het weekend behoorlijke schade van "kwajongens" die het nodig vonden om een brandblusser leeg te spuiten in een garage van ons met daarin behoorlijk wat geparkeerde auto's. Eén telefoontje was voldoende. De mannen kwamen diezelfde zaterdag nog uit Rotterdam gereden en hebben tot in de nacht doorgewerkt om al het poeder te verwijderen. Dit naar dikke tevredenheid van huurders en van ons. Wat een flexibele houding! Ik was bang dat ik de hoofdprijs zou betalen, maar de factuur was echt schappelijk. Top bedrijf!”

“Na een woning 11 jaar verhuurd te hebben, wilde ik deze gaan verkopen. Na vertrek van huurders bleek dat de woning ernstig was vervuild en een normale poetsbeurt niet zo voldoen. In een mum van tijd hadden ze een plan van aanpak gemaakt, een bijzonder reëel tarief overlegd en zijn na akkoord gestart. De heren zijn 's-morgens vroeg begonnen en hebben tot middernacht door gewerkt. Met als resultaat een frisse, schone en toonbare woning. Tot in de kleinste details verzorgd!! Mede dankzij DREO is de woning binnen een week verkocht.”

“Helaas moest door het overlijden van familie het huis snel worden schoongemaakt. Michel is een op en top professional die doet wat hij zegt en meer. Daarnaast heel prettig in de omgang. Een absolute aanrader voor een snelle en grondige schoonmaakklus.”

Specialistisch schoonmaakbedrijf uit Noord-Brabant: sterk in extreme schoonmaak

KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2022 DREO.nl