Snel weer een schone & veilige omgeving na uw heftige situatie.

Helaas kunnen wij u niet helpen met het verwerken van de heftige en traumatische situatie waar u zich momenteel in bevind.

Maar wij kunnen wél al uw zorgen van A-Z ontnemen als het aankomt op de reiniging, schoonmaak en desinfectie van de desbetreffende locatie.

Zo kan u zich richten op de zaken die nu écht belangrijk zijn en zorgen wij ervoor dat de locatie zo snel mogelijk weer 100% veilig, hygiënisch en fris zal zijn. Eén zorg minder.

Ik wil A-Z ontzorging
Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen in uw situatie zijn wij 24/7 bereikbaar & klaar om te helpen. Voel u nooit bezwaard om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Wanneer is onze dienst voor u bedoelt?

Deze tekst is bedoeld om u duidelijk te maken of onze dienst de oplossing is voor uw situatie.

Bent u in een heftige/vervelende situatie terecht gekomen door het (onverwacht) overlijden van een familielid, dierbare of bekende? Of gaat het om de schoonmaak van een plaats delict? Of bent u onderdeel van een organisatie/vereniging en heeft u te maken met het overlijden van een van de woonachtigen?

In al deze gevallen bent u nu op de juiste pagina en kunnen wij u hier verder helpen.

Let op wij willen u het volgende op het hart drukken: In Europa bestaat de misvatting dat nabestaanden zelf verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak van de locatie. Naast dat het schoonmaak proces in deze situatie enorm traumatiserend voor u kan zijn is deze schoonmaak ook uiterst specialistisch werk omdat u met serieuze gezondheidsgevaren te maken zal krijgen.

Hoewel het in hele sommige gevallen niet direct opvalt of zichtbaar is, begint het menselijk lichaam 15 minuten na overlijden met ontbinden.

Vanaf dit moment zal het lichaam beginnen met het loslaten van gassen en lichaamssappen zoals bloed en urine. Deze lichaamssappen zijn enorme ziekteverspreiders en een direct gevaar voor uw gezondheid en zelfs voor die van een ieder die de ruimte zal betreden nadat de locatie niet goed is schoongemaakt.

Naast de ernstige gezondheidsrisico's is het veel voorkomend dat de aanwezige lijkgeur een afkeer oproept dat leidt tot heftig braken.

Schoonmaak van een locatie waar een persoon is overleden is uiterst specialistisch werk, dit kan ook niet door een 'doorgaans schoonmaakbedrijf' worden uitgevoerd. Laat dit aan getrainde specialisten over.

Waag u alstublieft niet aan deze gezondheidsgevaren en bespaar uzelf en een ieder die na u de ruimte zal betreden de ernstige gezondheidsrisico's.

Twijfelt u nog over de ernst van uw situatie? Neem dan graag contact met ons op, dan geven wij u heel graag in ieder geval vrijblijvend advies over uw situatie.

Ik wil een veilige locatie

Waarmee wij u van dienst kunnen zijn

Geur vernietiging (geur kan nooit meer terugkomen)
Schoonmaak van bloed en lichaamssappen
Woning herstellen in veilige, hygiënische staat
Ontruiming van de woning/locatie
Opruiming van overleden man/vrouw
De huur van een afvalcontainer voor huisraad/inboedel
Juiste omgang in verwijdering van ongedierte
Begrip voor geloof
Volledige A-Z ontzorging
Juiste expertise op ieder aspect
Woning herstellen in originele staat
Het afvoeren van huisraad/inboedel
Het zijn van een eerlijke, oprechte partner
Ervaring met ook plaats delict schoonmaak
Reiniging door een professioneel bedrijf met actuele kennis en ervaringen
Integriteit
Geheimhoudingsplicht
Discreet en vakkundig te werk

Best beoordeelde specialistische schoonmaak van Nederland (10/10)

“Helaas moest door het overlijden van familie het huis snel worden schoongemaakt. Michel is een op en top professional die doet wat hij zegt en meer. Daarnaast heel prettig in de omgang. Een absolute aanrader voor een snelle en grondige schoonmaakklus.”

“Na een woning 11 jaar verhuurd te hebben, wilde ik deze gaan verkopen. Na vertrek van huurders bleek dat de woning ernstig was vervuild en een normale poetsbeurt niet zo voldoen. In een mum van tijd hadden ze een plan van aanpak gemaakt, een bijzonder reëel tarief overlegd en zijn na akkoord gestart. De heren zijn 's-morgens vroeg begonnen en hebben tot middernacht door gewerkt. Met als resultaat een frisse, schone en toonbare woning. Tot in de kleinste details verzorgd!! Mede dankzij DREO is de woning binnen een week verkocht.”

“Michel en David hebben onze locatie, volledig gereinigd en gedesinfecteerd. Na een snel bezoek kon er snel geschakeld worden en kwamen ze met een goede offerte met verschillende opties, waarna de opdracht op korte termijn is uitgevoerd.De heren van Dreo.nl hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond.Complimenten voor deze professionals!”

50%

Vrijblijvende offerte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

A-Z ontzorging - Uw locatie weer 100% schoon, veilig en fris.

KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2023 DREO.nl