Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Reiniging op plaats delict.

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Reiniging in woning

Schoonmaak op plaats delict

De schoonmaak op het plaats delict is enorm zorgvuldig werk, met het doel om de ruimte hygiënisch en veilig achter te laten, in tegenstelling tot enkel visueel schoon (schijn saneren).

Hoe overdreven het ook klinkt, slechts één bloedspetter of ziekteverwekkende aërogeen kan leiden tot serieuze gezondheidsgevaren. De blootstelling hieraan kan besmetting van HIV, tuberculose, hepatitis C, herpes, E. coli en meer opleveren.

Op een plaats delict gaan wij altijd systematisch te werk, zo kunnen wij ieder soort plaats delict op efficiënte wijze schoonmaken, desinfecteren en in originele staat herstellen.

De schoonmaak specialisten van DREO zijn getraind en ervaren in het verwijderen van schadelijke biologische verontreinigen, zo ook onaangename geuren als lijkvocht. Het doel van onze specialistische schoonmakers is altijd om schade te minimaliseren en de ruimte te herstellen tot een veilige, leefbare staat.

24/7 schoonmaak op plaats delict | 085 401 16 78 | Actief door heel Nederland

Professionele schoonmaak op plaats delict

De specialistische schoonmakers van DREO zijn tot maximaal niveau getraind om zo alle specialistische schoonmaak op ieder plaats delict tot volledige tevredenheid van de klant uit te voeren.

Naast de juiste kennis, hebben onze specialisten de ervaring en apparatuur om op veilige wijze met biologisch afval zoals bloed, weefsel en menselijke lichaamssappen etc. om te gaan. Dit is het soort afval dat enkel en alleen schoongemaakt zou moeten worden door getrainde professionals.

Wanneer het op onze veiligheid aankomt behandelen wij elke schoonmaak op een plaats delict op dezelfde wijze. Onze schoonmakers gespecialiseerd in de schoonmaak op plaatsdelict zijn volledig beschermd met beschermende kleding, ademhalingsbescherming en gezichtsbescherming. Alles wordt maar éénmalig gebruikt en daarna weggegooid als medisch afval.

Wij werken uitsluitend met professionele schoonmaak en reinigingsmiddelen. Al onze gereedschappen en benodigde materialen zijn met zorg geselecteerd om ruimtes op efficiënte wijze terug te kunnen brengen naar hun pre-traumatische toestand.

Waarom schoonmaak plaats delict aan professionals overgelaten moet worden

De schoonmaak op een plaats delict is een delicaat proces dat op correcte wijze uitgevoerd dient te worden door hiervoor getrainde professionals. Mocht dit niet gebeuren is de kans zelfs heel groot dat de ruimte niet volledig wordt schoongemaakt (schijnschoon), dat de schoonmaak op onverantwoorde wijze wordt uitgevoerd, het biologisch afval niet (of niet in volledigheid) wordt verwerkt en het verwerken van vuil op een onverantwoorde wijze plaatsvindt.

Wanneer de schoonmaak op een onverantwoorde wijze wordt uitgevoerd krijgt u (en de eventuele toekomstige bezoekers/bewoners) te maken met directe gezondheidsgevaren.

Bent u in bezit van bijvoorbeeld een hotel, bioscoop, restaurant, kerk of een andere soortgelijke locatie waar het ondenkbare heeft plaatsgevonden? Dan is het laatste wat u wilt de schoonmaak aan uw persoonsleden overlaten.

De schoonmaak op plaats delict kan ernstige mentale en fysieke schade aanbrengen aan personen. Daarom is het belangrijk om goed te begrijpen dat wanneer de schoonmaak op een plaats delict door iemand die hier geen professionele training voor heeft gehad, diegene een serieus risico loopt op ziektes of verwondingen.

Laat u helpen door getrainde schoonmaakspecialisten

Wij willen u als specialisten van DREO laten weten dat wij begrijpen hoe traumatiserend een plaats delict voor u en omstanders kan zijn.

Wij kunnen de zorg voor het specialistisch reinigen in deze moeilijke tijd uit handen nemen en alles in goede banen leiden, zodat u zich kunt richten op dat wat voor u belangrijk is.

Onze werkwijze is zeer net en effectief. We zijn niet zomaar een schoonmaakbedrijf dat binnenkomt en alles weggooit, dat kan namelijk iedereen wel. Wij van DREO zullen altijd proberen om de ruimte zo schoon mogelijk achter te laten met minimale schade.

Indien nodig zullen we persoonlijke eigendommen en aangetaste oppervlakken afbreken en verwijderen volgens de wetgevingen omtrent medisch afval. Hier hebben wij een vergunning voor, medisch afval mag niet zomaar door iedereen afgevoerd worden.

Onze specialisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen van de week voor u beschikbaar.

Wij zijn inzetbaar voor o.a. naasten en families, slachtofferhulp Nederland, GGZ Nederland, woningbouwverenigingen, zorgcentra en andere. hulpverlenende instanties.

Wij staan voor u klaar om te helpen, dus wacht geen moment langer.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of mail/bel ons direct via info@dreo.nl of 085 401 16 78

5 sterren beoordeling review dreo
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2022 DREO.nl