Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Locatie ontgeuren / geur verwijdering.

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Desinfectie uitgevoerd door team Dreo

Geurverwijdering / ontgeuren

Doormiddel van de juiste technieken kunnen wij van iedere ruimte weer een aangename, gezonde en fris ruikende omgeving maken. Wij van DREO hebben verschillende mogelijkheden wanneer het aankomt op het vernietigen van onaangename geuren. Geuren van lijklucht tot aan dierlijke ontlasting en rottend vlees.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

De heren van Dreo kwamen bij ons om nicotineverontreiniging aan te pakken. Dit is naar tevredenheid verzorgd, met heldere info van te voren over wat te kunnen verwachten.Ook tijdens het daadwerkelijke reiniging goede informatievoorziening. Toegewijde werkers, plezierig in de omgang en met kennis van zaken.

Services: Intensieve schoonmaak
24/7 Ruimte laten ontgeuren? | 085 401 16 78 | Actief door heel Nederland

Wat zijn deze onaangename geuren? Geuren die wij ruiken zijn de gassen die wij als mens kunnen opmerken. Een aangename of juist onaangename geur is een subjectief concept. Welke geuren u als persoon wel of niet lekker vindt ruiken is vaak afhankelijk van leeftijd, de samenstelling van uw lichaam (chemie), persoonlijke ervaringen of zelfs culturele achtergrond.

Iedereen neemt geuren anders op. Over het algemeen nemen vrouwen geuren sterker op dan mannen. Zo hebben ook jongeren een sterker reukvermogen ten opzichte van ouderen. Rokers zullen minder goed geuren waarnemen ten opzichte van niet-rokers.

Professional inschakelen

Waar op te letten bij het verwijderen van onaangename geuren

Bij het verwijderen van vervelende geuren zijn er 4 punten waar we voornamelijk reken mee houden.

1

Ten eerste zullen we de bron van de onaangename geur onderzoeken. Geuren zijn gassen, deze moeten ergens worden vrijgelaten. Zo zou bijvoorbeeld de bron van een geur simpelweg al gevonden kunnen worden worden door rond te vragen in het gebouw.

2

Ten tweede waar begeeft de geur zich? Zit de geur in de lucht? Zo ja, kan deze gevangen of veranderd worden zodat de onaangename geur verdwijnt? Of zit het probleem dieper geworteld?

3

Ten derde, in welk stadium bevindt de geur zich? Heeft de geur zich al kunnen verspreide door meerdere ruimtes en heeft het zich al in verschillende materialen geworteld? Het kan zo zijn dat een materiaal de geur al heeft geabsorbeerd en inmiddels vasthoudt.

Materialen zoals stoffering, ongelakt hout of matte verf absorberen eerder geuren om op een later moment vrij te laten en opnieuw gassen te produceren. De kans op vrijlating van de gassen worden vergroot door toename in temperatuur.

4

Ten vierde en daarmee de laatste, het meest uitdagende punt. Dit zijn geuren die in gedachten aanwezig blijven. Zo kan het zijn dat een persoon de lijkgeur blijft ruiken van een familielid, zelfs nadat een ruimte volledig geur neutraal is gemaakt. Dit is vaak het resultaat van een traumatisch incident.

In bijvoorbeeld dit geval hebben we te maken met psychologische of verhoogde bewustzijn geuren genoemd. Om dan de geuren effectief te kunnen verhelpen gaat onze schoonmaak specialist duidelijk in gesprek met de klant over de werkzaamheden.

Professional inschakelen

De 4 oplossingen om geuren succesvol te verwijderen

Wij passen altijd 4 verschillende principes toe om onaangename geuren succesvol te verwijderen.

1

Ten eerste zullen we zoveel mogelijk van de bron van de geur verwijderen. Dit lijkt een logische stap, maar in sommige situaties is het verwijderen van de bron onmogelijk. Zo zijn er geuren binnen bijvoorbeeld gezondheidszorginstellingen, mensen met huisdieren die voortdurend overal urineren of externe bronnen zoals een afvalverwerking firma naast de locatie die lastig te verwijderen zijn.

2

Ten tweede moet de bron van de geur in volledigheid vernietigd worden. Het schoonmaak proces zal er voor zorgen dat er meer van de bron van de geur verwijderd wordt. Een veelgemaakte fout is dat mensen dit zelf proberen te doen met een huishoudschoonmaakmiddel, dit kan geuren versterken en maskeren. Het maskeren van de geur zal er tot leiden dat de geur gewoon weer terugkomt.

Wij gebruiken professionele ontgeuring chemicaliën die de geur gassen op moleculair niveau kapot maakt.

3

Ten derde kijken we naar de mate van penetratie van de geur ten opzichte van oppervlak en materiaal. Om de materialen die inmiddels door onaangename geuren gepenetreerd zijn te ontgeuren, zullen wij bijvoorbeeld de temperatuur in een ruimte laten stijgen. De poriën van materialen zullen zich openen door warmere temperaturen, vervolgens zullen hierdoor de onaangename geuren worden vrijgelaten. Eenmaal vrijgelaten kan de ruimte om eenvoudige wijze geventileerd of gezuiverd worden.

4

Ten vierde en daarmee de laatste oplossing is verzegelen. Oppervlaktes worden gecoat met met een ondoordringbare laag waar geur niet doorheen kan komen.

Het gebruik van een verzegelaar is geen garantie op succes. Wanneer een verzegelaar verkeerd wordt aangebracht op een oppervlak of met de verkeerde temperatuur kan het al falen. Mocht een gebouw in de loop van tijd verschuiven, kunnen materialen gaan werken, buigen of draaien waardoor de verzegeling kapot gaat. Ook verbouwing, reparatie en zelfs schoonmaken kan leiden tot het falen van een verzegeling, hierdoor zal de geur terugkeren.

Is na het uitvoeren van deze oplossingen om geur te verwijderen de geur nog steeds aanwezig? Geen zorgen, wij hebben voor ieder geurprobleem een oplossing. Dit zijn extremere oplossingen waarbij wij geuren gaan oxideren of chemisch verbranden. Wanneer dit juist wordt uitgevoerd, zal de geur niet meer terugkeren.

Is ontgeuren duur?

De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van de intensiteit van een situatie. Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit het verwijderen van: lijklucht, rooklucht, dierlijke urine en chemische geuren.

Wanneer u ons zo snel mogelijk inhuurt zal dit altijd goedkoper voor u zijn. Wij merken dat veel mensen het probleem eerst zelf proberen op te lossen of geen echt specialistisch reiniging bedrijf inhuren. Zo is goedkoop uiteindelijk duurkoop.

Bekijk de tarieven pagina voor een prijsindicatie voor het ontgeuren / verwijderen van geuren voor uw situatie.

Prijsopgave op maat opvragen

Laat ons u helpen met het verwijderen van geuren

Bent u opzoek naar professionele ontgeuring van een ruimte of locatie? Wilt u dat uw ruimte of locatie weer schoon is, gereinigd is en weer heerlijk fris ruikt? Neemt u dan contact op met DREO!

Onze specialisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen van de week voor u beschikbaar.

Wij zijn inzetbaar voor o.a. naasten en families, slachtofferhulp Nederland, GGZ Nederland, woningbouwverenigingen, zorgcentra en andere. hulpverlenende instanties.

Wij staan voor u klaar om te helpen, dus wacht geen moment langer.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of mail/bel ons direct via info@dreo.nl of 085 401 16 78

Professional inschakelen
5 sterren beoordeling review dreo
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2022 DREO.nl