Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Verwijdering van nicotineaanslag & rooklucht.

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Het reinigen van nicotineaanslag op het plafond

Het verwijderen van nicotineaanslag en rooklucht

Als u ooit in een woning waar intensief is gerookt, vielen er waarschijnlijk 2 dingen op: een distinctieve sigarettengeur - wanneer er genoeg in de woning is gerookt - en een gelige, soms wat plakkerige muren en plafonds.

Wij bieden diverse oplossingen voor de verwijdering van nicotineaanslag en rooklucht. Op deze pagina leggen we u uit hoe de problemen ontstaan en wat de oplossingen zijn.

Ook zullen wij aangeven in welke situaties u zelf nicotineaanslag kan verwijderen en wanneer u dit beter aan een professioneel bedrijf zoals dat van ons kan overlaten.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

De heren van Dreo kwamen bij ons om nicotineverontreiniging aan te pakken. Dit is naar tevredenheid verzorgd, met heldere info van te voren over wat te kunnen verwachten.Ook tijdens het daadwerkelijke reiniging goede informatievoorziening. Toegewijde werkers, plezierig in de omgang en met kennis van zaken.

Services: Intensieve schoonmaak
Nicotineaanslag of rooklucht laten verwijderen? | 085 401 16 78 | Actief door heel Nederland
Professional inschakelen

De gevaren van nicotineaanslag

Zoals de meeste mensen weten zal nicotineaanslag en de daaruit voortkomende rooklucht een risico vormen voor de gezondheid. Het voornaamste gezondheidsrisico wordt veroorzaakt door 'derdehands rook'. Met derdehands rook worden de stoffen bedoeld die tijdens het roken neerdalen en in de omgeving achterblijven nadat de roker allang klaar is met roken.

De neergedaalde stoffen zullen vervolgens sterk reageren op de veelvoorkomende verontreinigingen die binnenshuis voorkomen en creëren zo een toxische mix van kankerverwekkende verbindingen. Hiermee vormt de nicotineaanslag een direct gezondheidsgevaar voor niet-rokers, met name kinderen.

Nicotineaanslag hecht zich aan muren, plafonds, kozijnen deuren enzovoort. Hoe langer er binnen is gerookt, des te heftiger de opbouw van nicotineaanslag zal zijn. Om residuen te verwijderen moeten de oppervlakken worden schoongemaakt. Nicotineaanslag of rooklucht verdwijnt niet door de ruimte te luchten of door deze te reinigen met een luchtreiniger.

Naast het directe gezondheidsgevaar veroorzaakt nicotineaanslag ook zeer onaangename vlekken en geuren. Dit zal met name voor problemen zorgen wanneer u de woning wilt verkopen, omdat dit de verkoopwaarde van het huis vaak met enkele tienduizenden euro's vermindert.

Professional inschakelen

Nicotineaanslag en rooklucht zelf verwijderen

Mocht de nicotineaanslag en de rooklucht binnen de locatie niet al te zwaar zijn, kan u het probleem nog relatief eenvoudig zelf oplossen. Elke onaangename geur heeft een bron, om de nicotineaanslag en/of rookgeur te verwijderen, moet u de bron verwijderen.

Voor rooklucht is nicotine residu in de woning de bron. Dit zit veelal vastgeplakt aan de muren en plafonds (dit veroorzaakt de zichtbare vlekken), maar treed ook diep in zachte oppervlakken zoals meubels, tapijten, boeken en papier.

Wanneer u nicotineaanslag op de muren en plafonds hebt, kan u in één keer de rooklucht verwijderen, door de aanslag aan te pakken. Hiervoor moet u het oppervlak erg goed schoonmaken.

Simpelweg over de muren of plafonds schilderen is helaas geen oplossing. Nicotine is namelijk oplosbaar in water. Dit houdt in dat dat nicotineaanslag na verloop van tijd opnieuw door de verf heen zal bloeden. Daarom is grondige schoonmaak van oppervlak belangrijk.

Het verwijderen van nicotineaanslag en de rooklucht op zachte oppervlakken is gemakkelijker: dit kan u gewoon goed wassen en vervolgens laten luchten. Het linnengoed kan in de wasmachine, geef uw meubels en tapijten een dieptereiniging en laat de woning een aantal dagen goed doorluchten om de rooklucht kwijt te raken.

Professional inschakelen

Professioneel nicotineaanslag en rooklucht laten verwijderen

De tijdsduur dat er in een ruimte gerookt is gepaard met het aantal opgestoken sigaretten of sigaren zal bepalen hoe ernstig de nicotineaanslag zal zijn. Een woning waarin tientallen jaren in is gerookt, zal logischerwijs meer vervuild zijn dan een woning waar enkele weken in is gerookt.

In het begin zal de verkleuring en geuroverlast nog minimaal zijn. Mocht het nou zo zijn dat de muren en plafonds geel verkleurd zijn geraakt, dan is het verstandig om ons te bellen. Wij reinigen verschillende ruimtes, van ruimtes waarin enkele maanden tot ruimtes waarin enkele tientallen jaren is gerookt.

Professional inschakelen

Nicotineaanslag en rooklucht laten verwijderen door professionals

Bent u opzoek naar een intensieve schoonmaak? Wilt u uw woning weer mooi schoon en fris hebben voor bijvoorbeeld de verkoop van de woning? Neemt u dan contact op met DREO!

Onze specialisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen van de week voor u beschikbaar.

Wij zijn inzetbaar voor o.a. naasten en families, slachtofferhulp Nederland, GGZ Nederland, woningbouwverenigingen, zorgcentra en andere. hulpverlenende instanties.

Wij staan voor u klaar om te helpen, dus wacht geen moment langer.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of mail/bel ons direct via info@dreo.nl of 085 401 16 78

Prijsopgave opvragen
5 sterren beoordeling review dreo
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2022 DREO.nl