Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
Spoedgevallen
Klanten beoordelen ons met 9.8
24/7 Bereikbaar
Volledige Ontzorging
100% Persoonlijke aandacht
24/7 Beschikbaar
Heel NL

Vervuilde woning leegruimen en schoonmaken.

Hulp nodig met de reiniging en van een extreme of uitzonderlijke situatie? Na ons bezoek is uw locatie weer 100% veilig en hygiënisch.

Bel: 085 401 16 78
Hoge klantwaardering
Klanten geven ons een 9.8

12 beoordelingen op Google
24/7
365 dagen

Contact opnemen

– Of bel direct: 085 401 16 78
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Biohazard-bloed-schoonmaak-toilet

(Ernstig) vervuilde woning schoonmaken

Het idee van een dierbare of bekende in een ernstig vervuilde woning leeft kan een flink bedroevend idee zijn. In sommige gevallen is het bekend dat een persoon in ernstige vervuiling leeft, maar in de meeste gevallen wordt dit - soms zelfs jarenlang - verborgen gehouden voor collega's, bekenden en zelfs familie. Het komt geregeld voor dat een leven in ernstige vervuiling gecombineerd gaat met andere problemen zoals: drugs- of drankverslaving, psychische stoornissen, depressie of zelfs een combinatie van deze of andere zaken.

De schoonmaak van een ernstig vervuilde woning is een enorme taak. Wanneer u hier als buitenstander mee aan de slag wilt, ziet u hoogstwaarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Dit is volledig begrijpelijk.

Ook krijgt u te maken met honderden schoonmaak technieken om de verschillende sterk vervuilde oppervlakken op efficiënte en de juiste (veilige) manier schoon te kunnen maken.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Na een woning 11 jaar verhuurd te hebben, wilde ik deze gaan verkopen. Na vertrek van huurders bleek dat de woning ernstig was vervuild en een normale poetsbeurt niet zo voldoen.

Daarom contact gezocht met DREO.
In een mum van tijd hadden ze een plan van aanpak gemaakt, een bijzonder reëel tarief overlegd en zijn na akkoord gestart.

De heren zijn 's-morgens vroeg begonnen en hebben tot middernacht door gewerkt. Met als resultaat een frisse, schone en toonbare woning. Tot in de kleinste details verzorgd!!

Mede dankzij DREO is de woning binnen een week verkocht.

Services: Intensieve schoonmaak, Verhuisgerelateerde reiniging, Glazenwassen binnen en buiten, Algemene schoonmaakservices
Hulp nodig bij het schoonmaken van een ernstig vervuilde woning? | 085 401 16 78 | Actief door heel Nederland
Professional inschakelen

Schoonmaak van vervuilde woningen door professionals

DREO is gespecialiseerd in de reiniging van de meeste extreme en uitzonderlijke situaties. De schoonmaak van een ernstig vervuilde woning valt hier ook zeker onder. Wij staan 24/7 voor u klaar om u op een respectvolle manier van A tot Z te ontzorgen op gebied van een vervuilde woning schoonmaak.

Onze specialistische schoonmakers kunnen u niet alleen helpen met een ruimte leeghalen en schoonmaken, maar kunnen ook ontsmetten, geuren neutraliseren en zelfs parfumeren indien gewenst. Wanneer wij langs zijn geweest is het alsof er nooit iets is gebeurd.

Professional inschakelen

Vervuilde woningen schoonmaken is specialistisch werk

De schoonmaak van een ernstig vervuilde woning is zeer specialistisch werk, dit kan niet zomaar uitgevoerd worden door ieder 'normaal' schoonmaakbedrijf. In de meeste gevallen gaat het om jarenlange vuilopbouw en het lijkt haast een onmogelijk opgave om de woning ooit nog te kunnen herstellen. Dit is waar een specialistisch bedrijf - zoals DREO -, een meer waarde biedt. Naast de schoonmaak, ontsmetting en het ontgeuren kunnen wij ook voorwerpen en oppervlakken zoals sanitair, keukenblokken en vloeren herstellen zodat dit weer als nieuw lijkt.

Op het gebied van schoonmaak van een vervuilde woning hebben wij dusdanig veel ervaring en kennis dat wij na binnenkomst direct een plan van aanpak voor u kunnen uitstippelen. Wij hebben alle kennis, ervaring, apparatuur en middelen om de woning volledig te reinigen en naar terug originele staat te kunnen herstellen.

Wij kunnen verdergaan dan alleen schoonmaak. Moet een woning ook gedesinfecteerd en uiteindelijk volledig hersteld worden? Dit kunnen wij voor u regelen. Zijn er geuren door de ontlasting van mensen of huisdieren en lijkt de geur onmogelijk te verwijderen? Dit lossen wij voor u op. Voor ieder extreem schoonmaakprobleem kent DREO de oplossing.

Professional inschakelen

De schoonmaak werkzaamheden van vervuilde woningen

De schoonmaak van een ernstig vervuilde woning omvat maar beperkt zich niet tot het leegruimen, schoonmaken, herstellen, desinfecteren en de geur neutralisatie van verschillende ruimtes en oppervlakken. In de meeste gevallen ziet de schoonmaak er als volgt uit:

Leegruimen van een vervuilde woning

Het leegruimen van de vervuilde woning is de eerste stap van het proces. Dit is weer anders dan bij de ontruiming van een hoarders woning of een reguliere ontruiming. Het merendeel van de inboedel van een sterk vervuilde woning kan nog blijven staan omdat het nog goed bruikbaar is. Er moet wel vaak veel worden leeggeruimd, dan gooien we volle vuilniszakken en losliggend vuil weg. Het gaat hierbij vaak om enkele kubieke meters aan vuil tot zelfs tientallen kubieke meters vuil.

Schoonmaak van een vervuilde woning

Schoonmaken en reinigen van de vervuilde woning is de tweede stap. Dit gebeurd pas nadat al het losliggend vuil is verwijderd.

Desinfecteren van een vervuilde woning

De derde stap is de desinfectie van de woning. Nadat alles er voor het oog weer schoon uitziet, is het belangrijk om ook alle aanwezige bacteriën en vuil niet zichtbaar voor het blote oog te elimineren. Wij gaan alle schone oppervlakken af om te desinfecteren met verschillende professionele desinfectiemiddelen - afhankelijk van het type materiaal -, voor een grondige desinfectie.

Geur neutralisatie en parfumeren

De vierde en daarmee de laatste stap is het behandelen van alle mogelijk geurende plekken waar bijvoorbeeld geürineerd is. Na de volledige schoonmaak zullen wij bepalen of er nog een mogelijke restgeur is. De oppervlakken worden nabehandeld met speciale geurvernietigers. Na onze en uw tevredenheid over het resultaat en de woning weer neutraal ruikt, parfumeren we deze nog eens met onze parfum. Er is namelijk niks prettigers dan in een schone, fris ruikende woning thuiskomen.

Professional inschakelen

Laat ons u helpen met de schoonmaak van een vervuilde woning

Bent u opzoek naar een professionele schoonmaak en reiniging voor een (ernstig) vervuilde woning? Wilt u uw woning weer mooi schoon en fris hebben voor bijvoorbeeld een frisse start of de verkoop van de woning? Neemt u dan contact op met DREO!

Onze specialisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen van de week voor u beschikbaar.

Wij zijn inzetbaar voor o.a. naasten en families, slachtofferhulp Nederland, GGZ Nederland, woningbouwverenigingen, zorgcentra en andere. hulpverlenende instanties.

Wij staan voor u klaar om te helpen, dus wacht geen moment langer.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of mail/bel ons direct via info@dreo.nl of 085 401 16 78

Prijsopgave opvragen
5 sterren beoordeling review dreo
“De heren van Dreo hebben ons niet teleurgesteld, sterker nog: het werk viel wat tegen maar ze hebben het zonder meer boven onze verwachting keurig afgerond. Complimenten voor deze professionals!”
Beoordeeld 5/5 - 7 Reviews
Bel direct: 085 401 16 78
KvK: 83283714
BTW-nummer: NL862810954B01
E-mailadres: info@dreo.nl
Telefoonnummer: 085 401 16 78
Ontwikkeling door SallandSEO
Copyright 2022 DREO.nl